GAMES

Greek Legends 3η αγωνιστική: Νικήτρια στο ντέρμπι της εβδομάδας η Team Phantasma

Vaynedetta Team Phantasma
Vaynedetta Team Phantasma GREEK LEGENDS LEAGUE

Με έναν εξαιρετικό Kituruken, τα φαντάσματα επικράτησαν επί της WLGaming στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας.

Την αυλαία άνοιξε το παιχνίδι to Gamespace vs HELL Zerolag, με τη πρώτη να μην δείχνει κανένα σημάδι βελτίωσης από την πρώτη εβδομάδα. Με ''μπροστάρη'' τον SneakyLemon και την Vi του, η Zerolag κατάφερε να κερδίσει με άνεση τη Gamespace και να σημειώσει τη δεύτερη της νίκη στο GLL.

Tην ίδια μοίρα είχε και ο PAO Luminox, ο οποίος παρά την βελτίωση την οποία είχε με το ντεμπούτο του Nazrat, δεν κατάφερε να σημειώσει τη πρώτη του νίκη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα League of Legends, ενάντια στη Pentagon Rejects.

Η Ανόρθωση φαίνεται να μην έχει σταματημό, κερδίζοντας στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας τη Wild Panthers με απόλυτο πρωταγωνιστή για ακόμα μια φορά το Support της τον ILevi. Με αυτή της τη νίκη η Κυπριακή ομάδα βρίσκεται μονή πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα με 3-0, δικαιολογώντας το τίτλο του μεγάλο φαβορί για τη κατάκτηση του τίτλου.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Team Phantasma, με το Kituruken και τον Madly μπόρεσαν να περάσουν το εμπόδιο της WLG με ένα αρκετά συγκροτημένο παιχνίδι από εκείνους και με σωστές αποφάσεις εντός ''αγωνιστικού χώρου''. Η Team Phantasma με το νικηφόρο πέρασμα της τη τρίτη αγωνιστική ήμερα βρίσκεται σε τετραπλή ισοβαθμία μαζί με HELL Zerolag, WLG και Wild Panthers..

Tα αποτελέσματα της τρίτης ημέρας του Greek Legends Spring split Powered by What' s up:

  • GSMC vs HELL 0-1
  • PAO vs PTR 0-1
  • ANO vs WPE 1-0
  • WLG vs TP 1-0

Το Greek Legends League συνεχίζεται και σήμερα (1/2) και μπορείτε να το παρακολουθήσετε αποκλειστικά στο κανάλι του Gamerslounge.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ