GAMES

FIFA: Η σύντομη, αλλά εντυπωσιακή ιστορία του Χάλαντ

Manchester City's Erling Haaland celebrates after scoring his side's 5th goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester City and RB Leipzig at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, March 14, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's Erling Haaland celebrates after scoring his side's 5th goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester City and RB Leipzig at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, March 14, 2023. (AP Photo/Dave Thompson) © 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Νορβηγός στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάλαντ, δεν σταματά να σκοράρει και το SPORT24 σας θυμίζει τα στατιστικά του από το FIFA 18 έως και σήμερα.

Τα λόγια περιττεύουν όταν ο Έρλινγκ Χάλαντ πατά το πόδι του στον αγωνιστικό χώρο. Με 42 γκολ στο ενεργητικό του για φέτος σε όλες τις διοργανώσεις ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι θα πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια ακόμα. Ποια είναι όμως η ιστορία των στατιστικών του Χάλαντ στο διάσημο βιντεοπαιχνίδι ποδοσφαίρου της EA Sports;

Το SPORT24 σας θυμίζει τα overall ratings του Νορβηγού, από το FIFA 18 μέχρι και το FIFA 23:

  • FIFA 18: 58 Overall Rating
  • FIFA 19: 67 Overall Rating
  • FIFA 20: 79 Overall Rating
  • FIFA 21: 84 Overall Rating
  • FIFA 22: 88 Overall Rating
  • FIFA 23: 88 Overall Rating

Να υπενθυμίσουμε ότι τα παραπάνω στατιστικά βρίσκονταν στις βασικές κάρτες του Χάλαντ με την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού και δεν είναι τα υψηλοτέρα που έχει δεχθεί.

Ο Χάλαντ έχει τιμηθεί με πολλές διαφορετικές special κάρτες κατά καιρούς στο βιντεοπαιχνίδι της EA Sports, όπως ο δωδέκατος καλύτερος παίχτης στη TOTY κατηγορία του FIFA 23, με 96 Overall Rating, ενώ το μεγαλύτερο rating που έχει δεχθεί είναι το 98, στο FIFA 22 και στην ειδική κατηγορία ''special moments''.

Μπορείτε να δείτε όλες τις κάρτες που έχουν κυκλοφορήσει στο FIFA για τον Έρλινγκ Χάλαντ εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ FIFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ