GAMES

EU Masters: Η LDLC και η BDSA προκρίθηκαν στους ημιτελικούς του τουρνουά

EUM Logo
EUM Logo EUM

Η γαλλική υπεροχή συνεχίζεται στις Ευρωπαϊκές τάξεις του League of Legends.

Τρεις στις τέσσερις ομάδες που εξασφάλισαν το εισιτήριο τους στην ημιτελική φάση του EU Masters προέρχονται από τη Γαλλία. LDLC, Gameward και BDSA θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του EU Masters, ενώ περιμένουν ακόμα μια ομάδα από το ζευγάρι Unicorns of Love vs Team Heretics.

Η LDLC, πρωταθλήτρια του LFL, δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στη πρωταθλήτρια του NLC, Dusty. Ο γαλλικός κολοσσός βρέθηκε πίσω στο σκορ, με έναν καταπληκτικό De Voksne να της χαλάει τα σχέδια σε όλο το χάρτη.

Με σταθερά drafts και ''αυτοκτονίες'' της Dusty, η LDLC ισοφάρισε τη σειρά και τελικά μπόρεσε να κερδίσει τον αντίπαλο της σε ένα εύκολο πέμπτο παιχνίδι.

Η BDSA αντιμετώπισε την VIT.bee στο τρίτο bo5 για τη φάση των οκτώ. Τρεις συνεχόμενες νίκες για την ακαδημία της BDS, αποδεικνύοντας ότι είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί του τουρνουά.

O Adam για μια ακόμα φορά ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, βγαίνοντας και ο μεγάλος MVP της σειράς βάσει ψηφοφορίας του κοινού.

Το EU Masters συνεχίζεται σήμερα (18/9) με τον τελευταίο αγώνα για τη φάση των οκτώ, Unicorns of Love Sexy edition vs Team Heretics.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ