GAMES

EMEA Masters Spring 2023: Πρωτιά στον όμιλο για Ανόρθωση και WLGaming

emea masters groups
emea masters groups GREEK LEGENDS

Με το καλύτερο δυνατό τρόπο άρχισαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα League of Legends.

Το EMEA Masters Spring 2023 ξεκίνησε εχθές, με το πρώτο γύρο των προκριματικών και τις δυο ελληνικές ομάδες να τα πηγαίνουν εξαίσια.

Στον δεύτερο όμιλο των προκριματικών, η Aνορθωση φαίνεται να είναι ένα ''σκαλί'' πάνω κερδίζοντας και τις τρεις αντίπαλες ομάδες της. White Dragons και Genk Esports δεν έβαλαν ούτε μια δυσκολία στο παιχνίδι για την Ανόρθωση, ενώ σε ένα 50λεπτο ματς - φωτιά η Supermassive της Τουρκίας προσπάθησε να γυρίσει όλο το παιχνίδι υπέρ της, αλλά ο εξαιρετικός Hawhaw με το αγαπημένο του Zilean διέκοψε κάθε ελπίδα των αντιπάλων για νίκη.

Αυτή τη στιγμή η Ανόρθωση βρίσκεται μόνη πρώτη στον όμιλο της με ένα καθαρό 3-0 και είναι ήδη το μεγάλο φαβορί για την επόμενη φάση των προκριματικών.

Στον τρίτο όμιλο, η πρωταθλήτρια WLGaming κατάφερε να υπερισχύσει απέναντι στη Diamant Esports και την Esuba του Tynx, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι λύγισε απέναντι στην δευτεραθλήτρια Ιταλίας, την AnC Outplayed. Dehaste και StenBosse παίξανε σχετικά άρτια και στέρησαν το αήττητο της πρώτης μέρας από την ομάδα του Vladi.

Η WLGaming με το πέρας της πρώτης αγωνιστικής τοποθετήθηκε στη πρώτη θέση του ομίλου της, με όλα όμως να είναι ανοιχτά για το ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση και το ποιος θα αποκλειστεί.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη δεύτερη και καθοριστική μέρα του EMEA Masters Spring 2023 με Ελληνική περιγραφή, εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ