GAMES

EMEA Masters: Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η Ανόρθωση

Anorthosis Logo
Anorthosis Logo

Στο decider ματς του τέταρτου ομίλου η Ανόρθωση έχασε από την SKP και αποκλείστηκε από τη συνεχεία της διοργάνωσης με ψηλά το κεφάλι.

Το όνειρο της πρόκρισης στη φάση των οκτώ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα League of Legends θα πάρει παράταση για ακόμα μια σεζόν. Η Ανόρθωση πάλεψε, όσο καμία άλλη ομάδα στην ιστορία του Greek Legends, να περάσει στην επόμενη φάση, αλλά οι δυο ήττες της από την Riddle Esports της στέρησαν αυτό, που με τόσο σθένος αγωνίσθηκε να το κατακτήσει.

Η Ανόρθωση στη δεύτερη μέρα των groups stage κατάφερε να κερδίσει ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, την γαλλική Team Go και έφτασε πάρα πολύ κοντά στο να προκριθεί, ψάχνοντας μια ακόμα νίκη απέναντι στη φορμαρισμένη SK Gaming Prime.

Ο Lurox όμως ντύθηκε insec και με το Lee sin του κατάφερε να παίξει ένα άρτιο early game, δίνοντας στην ομάδα του τη πολυπόθητη πρόκριση, με περίσσεια ευκολία.

Η Κυπριακή ομάδα τερμάτισε τέταρτη στον όμιλο του EMEA Masters, μια θέση καθόλου αντιπροσωπευτική συγκριτικά με την απόδοση της εντός Summoner's rift.

Το EMEA Masters συνεχίζεται σήμερα με τους υπόλοιπους ομίλους αλλά και την κλήρωση για την φάση των οκτώ της διοργάνωσης.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ