GAMES

Εκτόξευση στις πωλήσεις των βιντεοπαιχνιδιών The Last of Us λόγω της ομώνυμης σειράς

The last of us Eli
The last of us Eli NAUGHTY DOG

Το The Last of us έχει σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης με τη Naughty Dog να βλέπει αύξηση των πωλήσεων μέχρι και 322%.

Ήδη από το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς τoυ HBO, το The Last of Us, ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει και το θεωρεί ήδη τη καλύτερη μεταφορά βιντεοπαιχνιδιού στο κινηματογραφικό κόσμο.

Ο Joel και η Ellie με το ταξίδι τους, έχουν αποφέρει τεράστια χρηματικά ποσά στο HBO αλλά και στην εταιρία παράγωγης του original βιντεοπαιχνιδιού, Naughty Dog, η οποία φαίνεται να είδε αύξηση στους τίτλους The Last of Us 1 και The Last of Us Remastered της τάξεως των 238% και 322% αντίστοιχα, από τη στιγμή που το πρώτο επεισόδιο της ομώνυμης σειράς κυκλοφόρησε.

Το The Last of Us είναι μια ιστορία ενός άντρα και ενός κοριτσιού, της Έλι και του Τζόελ, οι οποίοι προσπαθούν να επιζήσουν αλλά και να βρουν απαντήσεις σε ένα κατεστραμμένο κόσμο, γεμάτο μολυσμένους ανθρώπους από τον CBI Virus. Ο ιός αυτός μετατρέπει τους ανθρώπους σε σαρκοβόρα τέρατα ή αλλιώς.. ζόμπι, με πολλές κοινότητες επιζώντων να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τον ίο αυτό και να βρουν τη γιατρειά του.

Το ρόλο του Joel ανέλαβε ο Pedro Pascal, γνωστός από τη σειρά Game of Thrones και Mandalorian, ενώ την Ellie υποδύεται η Isabella May Ramsey, γνωστή επίσης από τον απολυταρχικό ρόλο της στο Game of Thrones.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωσή σας πάνω στα esports και στο gaming

TAGS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ