GAMES

Counter Strike: Στο μεγάλο τελικό του BLAST Premier Fall 2022 οι Heroic και FaZe Clan

H Royal Arena της Δανίας
H Royal Arena της Δανίας BLAST PREMIER TWITTER

Σε δυο αγωνιώδεις ημιτελικούς, η Heroic με τη FaZe κλείδωσαν τη συμμετοχή τους στο μεγάλο τελικό του Counter Strike τουρνουά στη Κοπεγχάγη της Δανίας.

Το εξωφρενικό ποσό των 425.000 δολαρίων θα διεκδικήσουν οι ομάδες της FaZe Clan και της Heroic στο μεγάλο τελικό του BLAST Premier Fall 2022. Συγκεκριμένα, η Faze κατάφερε να αποκλείσει τη Ninjas in Pyjamas στο πρώτο ημιτελικό που διεξήχθη χθες στη κατάμεστη Royal Arena της Κοπεγχάγης στη Δανία.

Με δυο νίκες και μια ήττα, η FaZe αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες στο κόσμο παρόλο που δεν μπόρεσε να κατακτήσει το προηγούμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, το IEM Rio Major.

Στο δεύτερο ημιτελικό, η Heroic η οποία είχε φτάσει μέχρι το μεγάλο τελικό του IEM Rio, έψαχνε το πρώτο της τίτλο για φέτος. Η G2 στα προημιτελικά του τουρνουά και η Team Liquid στα ημιτελικά, δεν μπόρεσαν να τις κόψουν τη θέληση και το κίνητρο για να φτάσει στο μεγάλο τελικό και έτσι η Heroic θα διεκδικήσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά ένα μεγάλο τίτλο που θα τη καθιερώσει στις καλύτερες ομάδες παγκοσμίως.

Ο τελικός του BLAST Premier Fall 2022 θα διεξαχθεί σήμερα (27/11) στο Royal Arena της Δανίας και θα έχετε τη δυνατότητα να το δείτε εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ