GAMES

Αυτό είναι το ρόστερ του Ιωνικού esports στο League of Legends

Ionikos nikaias roster announcement
Ionikos nikaias roster announcement SPORT24

Το SPORT24 σε συνεργασία με τον Ιωνικό σας παρουσιάζουν την ομάδα που θα αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος LoL.

Με ονόματα όπως αυτά του Druxy, ενός από τους πιο ισχυρούς παίχτες Marksman στο Greek Legends και του Zendragon με αρκετά μεγάλη εμπειρία σαν βασικός προπονητής, ο Ιωνικός θα παρουσιαστεί πιο σοβαρός από ποτέ στo Greek Legends 2nd Division.

Ο πρωταρχικός στόχος του Ιωνικού είναι να ανεβεί κατηγορία και να πρωταγωνιστήσει στο Greek Legends, εξού και το πλούσιο ρόστερ που ''συναρμολόγησε'' γι' αυτή τη σεζόν.

Το SPORT24 με τον Ιωνικό Νικαίας esports σας παρουσιάζουν το ρόστερ για το 2023:

  • Top: Sedad '' Sulto'' Sultanovic
  • Jungle: Jakub '' Goksi'' Goga
  • Mid: Sterian '' Alex'' Alexandru
  • ADC: Αποστόλης '' Druxy'' Καμπόσος
  • Support: Παναγιώτης '' Papil'' Παππάς
  • Sub Jungle: Lorans '' SHXDXW'' Al Mohammed
  • Sub Support: Δημήτρης '' PoniesPwn'' Κοπανάκης

Tην ομάδα θα προπονήσει ο Βασίλης Βάρσος σαν βασικός υπεύθυνος της ομάδας με τη στήριξη του Πάρι Λιαδή ως βοηθός προπονητή. Χρέη Manager θα αναλάβει ο Σεβαστός Φουτσιτζίδης.

Ο Βασίλης '' ZenDragon'' Βάρσος δήλωσε:

''Είναι πραγματικά τιμή μου που αναλαμβάνω τα ηνία ενός τόσο αισιόδοξου πρότζεκτ και δηλώνω ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε το esports τμήμα του Ιωνικού Νίκαιας. Ο στόχος μας είναι η κορυφή και έχουμε κάθε εργαλείο στα χέρια μας για να τον πετύχουμε.

Θεωρώ πως έχουμε ένα αρκετά ενδιαφέρον ρόστερ, με μίξη νέου ταλέντου και τους Druxy και Goksi ως βετεράνοι ηγέτες της ομάδας. Από τα λίγα δείγματα που μου έχει παρουσιάσει η ομάδα μέχρι τώρα, φέρνουμε στην σκηνή ένα playstyle δυναμικό, εκρηκτικό και πάνω απ' όλα έτοιμο να αντέξει την κάθε αλλαγή του meta. Με την βοήθεια του Sirap, καθώς και του υπόλοιπου staff του οργανισμού, είμαι αισιόδοξος πως θα μπορέσουμε να οδηγήσουμε την ομάδα αυτή στον τίτλο.''

Ο Πάρις '' Sirap'' Λιαδής αναφέρει:

''Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το spring split ήδη μέσα από τα scrims έχουμε δει τις ικανότητες της ομάδας και με την προσθήκη του ZenDragon στο προπονητικό staff πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε την ομάδα στο επόμενο επίπεδο.

Πήγαμε με μια διαφορετική προσέγγιση από το προηγούμενο split ένα roster με συνδυασμό mechanics και rookies έτοιμους να δείξουν τι μπορούν να κάνουν και παίχτες με Division 1 παρουσίες που έχουν την ικανότητα να δώσουν μια ιδεολογία στην ομάδα που θα μας φτάσει στον στόχο της ομάδας που είναι άνοδος στο Greek Legends League.''

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ