GAMES

Aυτο είναι το ρόστερ της Team Phantasma για το Greek Legends

Aυτο είναι το ρόστερ της Team Phantasma για το Greek Legends

Το SPORT24 σε συνεργασία με την Team Phantasma σας παρουσιάζουν τη βασική ομάδα που θα αγωνιστεί στο Greek Legends και το EMEA Masters για το Spring Split του 2023.

Μετά από δυο ολόκληρα χρόνια η Team Phantasma αποφάσισε να συμμετέχει στη πρώτη κατηγορία του Greek Legends με τρεις ξένους παίχτες και συγκεκριμένα προερχόμενους από τη Τουρκία.

Με το βασικό κορμό της ομάδας να παραμένει, ο Peppe και ο Vaynedetta θα προσπαθήσουν να πάρουν το δεύτερο Πανελλήνιο πρωτάθλημα League of Legends, έχοντας τη βοήθεια του Madly και το Brolia, γνωστοί από το πέρασμα τους στη WLGaming και το Kituruken συμπαίχτη στο παρελθόν με το Madly.

Το ρόστερ φωνάζει από τώρα ότι θα είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για το τίτλο με παίχτες γεμάτους εμπειρία και καλά mechanics μέσα στο Summoner's Rift, κάτω από έναν οργανισμό ο οποίος συνηθίζει να πρωταγωνιστεί εδώ και τρία χρόνια στα esports της Ελλάδας.

Το τελικό ρόστερ της Team Phantasma για το Greek Legends Spring split 2023:

Top-Lane: Ferhat ''Madly'' Can Atma

Jungle: Umut ''Kituruken'' Ceylan

Mid-Lane: Πέτρος ''Peppe'' Μπερδεμπές

Bot-Lane: Σταύρος ''Vaynedeta'' Γιαννουλάκης

Support: Murat ''Brolia'' Mert İlgün

Ως χρέη βασικού προπονητή θα αναλάβει ο Σπύρος “NL” Διαβάτης, που θέλει να δοκιμάσει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και από παίκτης να κάνει την μετάβαση σε έναν πιο οργανωτικό ρόλο.

Επιπλέον βοήθεια στο προπονητικό επιτελείο θα έχει από τους Νίκο “Nikolex” Κεχρή και Bahadir “Japone” Çolak, οι οποίοι θα λειτουργήσουν ως Positional Coaches και αναλυτές.

Οι διαχειριστές της ομάδας της Team Phantasma, Πυροβολάκης Μιχάλης και Ρόβλιας Κωνσταντίνος, δήλωσαν:

”Η ομάδα μας βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο, μιας και έπειτα από αρκετά συνεχόμενα split που διατηρούσαμε το ίδιο ακριβώς ρόστερ παικτών, ήρθε η στιγμή να κάνουμε κάποιες αλλαγές.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την πορεία που είχαμε τα τελευταία έτη (1 πρωτάθλημα στο GLL, 1 βαλκανικός τίτλος στην διοργάνωση του Crusader’s Crown και 4 συμμετοχές σε τελικούς του GLL) και πραγματικά ευχαριστούμε όλους που συντέλεσαν σε αυτά τα αποτελέσματα ως τώρα.

Το ότι καταφέραμε αυτή την πορεία με ένα ρόστερ αποτελούμενο αμιγώς από άτομα από την χώρα μας, είναι κάτι που θα ξανασυμβεί πάρα πολύ δύσκολα από οποιαδήποτε ομάδα λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που υπάρχουν στην αγωνιστική σκηνή και πραγματικά ήταν ένα εγχείρημα που μόνο περηφάνια πρέπει να νιώθουν όλοι όσοι ήταν μέρος αυτού.

Για το GLL /EMEA Masters Spring Split ‘23, ανανεώσαμε την συνεργασία μας με τον Πέτρο “Peppe” Μπερδεμπέ και τον Σταύρο “Vaynedeta” Γιαννουλάκη, που τους θεωρούμε δυο από τα μεγαλύτερα ταλέντα με προοπτικές που έχει η χώρα μας αυτή την περίοδο και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα γύρω τους που τους ταιριάζει, με στόχο να καταφέρουμε να βρεθούμε στις κορυφαίες θέσεις του πρωταθλήματος για άλλη μια φορά.

Το τρίο των παικτών από το εξωτερικό (Madly, Kituruken & Brolia) που ήρθαμε σε συμφωνία και συμπληρώνουν την βασική μας ομάδα, πιστεύουμε ότι θα ταιριάξει άψογα μαζί τους (δυο εκ αυτών έχουν αγωνιστεί ξανά στο GLL στο παρελθόν), μιας και όλοι τους είναι εργατικά άτομα με καλή διάθεση, αφοσιωμένοι στο παιχνίδι και διψασμένοι για διάκριση."

O βασικός προπονητής της Team Phantasma, Σπύρος “NorthenLights” Διαβάτης αναφέρει:

''Οι στόχοι μας για φέτος είναι σίγουρα η κατάκτηση του Πρωταθλήματος μαζί με Μια καλή πορεία στο EUM.

Το ρόστερ building είχε σαν βασική ιδέα την ιδιοσυγκρασία, το κάλο κλίμα, την Όρεξη για ατομική εξέλιξη και το πιο σημαντικό από όλα το να μείνεις ταπεινός.

Ήθελα παίχτες που να είναι έμπειροι και ορεξάτοι ταυτόχρονα να έχουν καλή χημεία σαν προσωπικότητες, να έχουν όσο' 'εγώ' 'χρειάζεται για να πετύχουν τους στόχους τους και γενικά ήθελα μια ομάδα που να έχει κοινό όραμα.

Έχουμε ένα βετεράνο στο Top lane που έχει ξαναπαίξει στη Λίγκα και από τα ελάχιστα τοπ που μπορούσαν να σταθούν vs εμένα (χάχα)

Έχουμε ένα μικρό ταλεντάκι στη ζούγκλα ο οποίος έχει αρκετά περισσότερη εμπειρία απ' ότι του φαίνεται
Στο mid έχουμε μια σταθερή άξια για τα στάνταρ του GLL και ένα παίχτη με μεγάλο Potential και βασικό αντίπαλο τον ίδιο του τον εαυτό.

Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και για τον vayne, ένα παιδί που το έχω πιστέψει και σαν παίχτης και σαν προπονητής Πιστεύω ότι προσφέρει στην ομάδα πράγματα που πολύ λίγοι παίχτες έχουν σε αυτό το πρωτάθλημα και γενικότερα είναι Championship material.

Τέλος, ακολουθώντας τις επιλογές του Μόλλα (χάχα) πήγαμε στην επιλογή του Brollia, ένα παίχτη που μου είχε κάνει εντύπωση στο split που έπαιξε στη WLG με ένα θεαματικό 13-1 και ένα μέτριο τελικό δυστυχώς.

Ήθελα να κρατήσω το κάλο κλίμα και θεώρησα ότι το να πάρουμε και ένα 3ο Τούρκο με εμπειρία και στο Λιγκ ήταν η καλύτερη επιλογή.

Όσον αφορά εμένα τώρα: 1η φορά σε αυτό το ρόλο νιώθεις ένα ωραίο συνονθύλευμα άγχους και πάθους.

Θα προσπαθήσω να μην κάνω τα λάθη που έκαναν οι προηγούμενοι μου προπονητές που συνάντησα όσο ήμουν παίχτης και να αναδείξω το ταλέντο που πραγματικά έχει αυτή η ομάδα και να την φτάσω όσο πιο ψηλά μπορεί.

Επιτέλους έχω πολύ καλές πιθανότητες να σηκώσω το κύπελλο που τόσο καιρό κυνηγούσα.''

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LEAGUE OF LEGENDS LOL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ