LEAGUE OF LEGENDS

Αυτό είναι το ρόστερ της Pentagon Rejects για το 2023

Pentagon Rejects 2023
Pentagon Rejects 2023 SPORT24

Τo SPORT24 σας παρουσιάζει την ομάδα της Pentagon Rejects για το Greek Legends Spring split 2023.

Μετά την άκρως πετυχημένη σεζόν της Pentagon Maze στο Χειμερινό κύπελλο του Ελληνικού League of Legends, Pro am αλλά και στην πολύ καλή παρουσία στο Sigma Cup, η Pentagon Maze Esports ενώνει τις δυνάμεις με τη Rejects Gaming. Η νεοσύστατη Pentagon Rejects θα διαγωνιστεί στο Greek Legends Spring split 2023 στη θέση του Gaming Olympiacos Alimou, ύστερα από τις παρατυπίες του δεύτερου, που του στέρησε τη συμμετοχή του στη πρώτη κατηγορία.

Το SPORT24 σε συνεργασία με τη Pentagon Rejects σας παρουσιάζουν τη νέα ομάδα που θα αγωνισθεί στο Greek Legends Spring split 2023:

  • TOP: DANKI
  • JUNGLE: Fallen
  • MID: Toffe
  • ADC: Humble
  • Support: Pigeonx
  • Αναπληρωματικό support: Stratosfan
  • Αναπληρωματικό ADC: Eyen
  • Head Coach: Nyfas
  • Positional Coach: Aibax
  • Data Analyst: Nick Pav
  • Manager: Robert

O Ιδιοκτήτης και προπονητής της ομάδας, Παναγιωτης "Nyfas" Νυφαδόπουλος, δήλωσε στο SPORT24:

''Ως προπονητής της ομάδας είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το ρόστερ μας φέτος το οποίο δημιουργήθηκε με σκοπό να ανταγωνιστεί και να κοιτάξει όλες τις ομάδες στα μάτια. Αρχικά κρατήσαμε τον βασικό κορμό της επιτυχημένης μας πορείας στο ProAM, τους Danki, Humble και Pigeonx και προσθέσαμε ταλέντο αλλά και πολύ εμπειρία με τις προσθήκες των Toffe και Fallen αντίστοιχα!

Τέλος ως ιδιοκτήτης του Project της Pentagon Rejects θέλω να αναφερθώ στην συνεργασία μας με την Rejects και τον ιδιοκτήτη της Μιχάλη Θωμάκο ο οποίος μαζί με τον συνεργάτη μου Αναστασιάδη Ανδρέα προσπαθούν καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Τα υπόλοιπα στο Rift!''

Ο Τop laner της Pentagon Rejects, Darko "Danki" Davchevski, αναφέρει:

''Πρώτα απ' όλα είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος της Pentagon Rejects για έναν ακόμη χρόνο και που θα αγωνιστούμε στο Greek League Legends καθώς με αυτό το επίτευγμα φαίνεται ότι η σκληρή δουλειά στο τέλος σε ανταμείβει, καθώς είμαι μέρος της ομάδας απo την ίδρυση της.

Υπήρξα μέρος όλων των ρόστερ αλλά έχω την αίσθηση ότι το συγκεκριμένο θα έχει την καλύτερη απόδοση! Ανυπομονώ να ξεκινήσει το split και να δείξουμε την σκληρή μας δουλειά!''

O ιδιοκτήτης της Rejects Gaming, Μιχάλης Θωμακος, δήλωσε με τη σειρά του:

''Από μέρους της Rejects Gaming έχουμε σκοπό να υποστηρίξουμε το League of Legends project 100%.. Εμπιστεύομαι τον Coach Nyfa που κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα! Χαίρομαι πολύ για την συνεργασία μας και ελπίζω να δείτε και εσείς σιγά σιγά τι μπορούμε να κάνουμε!''

H Pentagon Rejects θα αγωνισθεί με ένα πολύ δυνατό ροστερ και ίσως το πιο δυνατό στην ιστορία και των δυο ομάδων. Ο Humble είναι ο μεγάλος σταρ της ομάδας ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις τη προηγούμενη σεζόν, ο Toffe ήταν ο καλύτερος παίχτης της Zerolag το 2022 και ο Fallen είναι ένας από τους πιο έμπειρους παίχτες που έχει διαγωνισθεί στην Ελλάδα.

Το Project Pentagon Rejects υπόσχεται πολλά και σίγουρα θα είναι μια από τις ομάδες που θα εντυπωσιάσουν και θα καταπλήξουν τα Ελληνικά δρώμενα του League of Legends για το 2023.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS LEAGUE OF LEGENDS GAMES LOL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ