GAMES

Αυτή είναι η Team of the week 20 για το FIFA 23

Ο Έντερ Μιλιτάο της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Κάντιθ για τη La Liga 2022-2023 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022
Ο Έντερ Μιλιτάο της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Κάντιθ για τη La Liga 2022-2023 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022 © 2022/MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Μιλιτάο, ο Ραμπιό και ο Κόβασιτς είναι τρεις από τους 23 συνολικά ποδοσφαιριστές που πρωταγωνιστούν στην εβδομαδιαία λίστα της EA Sports.

20η Εβδομάδα από τότε που ο τελευταίος τίτλος ποδοσφαίρου της EA Sports κυκλοφόρησε σε όλα τα καταστήματα παγκοσμίως. 20η συνεχόμενη εβδομάδα που οι καλύτεροι παίχτες στα παγκόσμια γήπεδα του ποδοσφαίρου βραβεύονται στο FIFA 23 με μια σπέσιαλ κάρτα για το Ultimate team.

Τα μεγαλύτερα στατιστικά για τη TOTW 20 κατάφεραν να αποσπάσουν οι Μπεράρντι της Σασουόλο και Ντέιβιντ της Λιλ με 88 Overall Rating, ενώ ακολουθούν ονόματα όπως του Μιλιτάο της Ρεάλ του Γκερέιρο της Ντόρτμουντ και του Κόβασιτς της Τσέλσι με 87 Overall Rating.

Aναλυτικά η λίστα με τη Team of the Week 20 στο FIFA 23:

Οι ποδοσφαιριστές αυτοί θα είναι διαθέσιμοι με τις ειδικές κάρτες του για μια εβδομάδα ακριβώς, σε όλες τις κονσόλες και PC για το Ultimate team σας στο FIFA 23.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES FIFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ