GAMES

Αυτή είναι η Team of the season στη La Liga και στο FIFA 23

Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει γκολ του στο Μπαρτσελόνα - Κάδιθ
Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει γκολ του στο Μπαρτσελόνα - Κάδιθ 2023 AP PHOTO/JOAN MONFORT

Λεβαντόβσκι, Μπενζεμά και Μόντριτς είναι τρία από τα πολλά ηχηρά ονόματα που κοσμούν την καλύτερη ομάδα για φέτος στο Ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

H Μπαρτσελόνα κλείδωσε και μαθηματικά το πρωτάθλημα για 27η φορά στην ιστορία της, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της La liga για φέτος και η EA Sports δημοσίευσε τους ποδοσφαιριστές που έλαμψαν στο ''χορτάρι'' για την σεζόν 2022/2023.

Συγκεκριμένα, πέντε παίκτες από την ''Μπάρτσα'' και πέντε από την Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται στη σχετική λίστα, ενώ ακολουθούν ποδοσφαιριστές που εξέπληξαν το ισπανικό κοινό, όπως ο Γκαρσία της Οσασούνα, ο Γκάμπρι Βέιγκα της Θέλτα Βίγκο και ο Μικέλ Μερίνο της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Tα μεγαλύτερα στατιστικά στην TOTS κατηγορία, κατάφεραν να αποσπάσουν οι Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, Καρίμ Μπενζεμά και Λούκα Μόντριτς με 97, ενώ αμέσως επόμενοι, με 95 overall rating είναι οι Έντερ Μιλιτάο, Πέντρι και Βινίσιους.

Στο tweet που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε την λίστα Team of the Season 2023 στην La Liga και το FIFA 23:

Οι ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν από το κοινό να απαρτίσουν τη λίστα αυτή, θα λάβουν μια νέα ειδική TOTS κάρτα με αυξημένα στατιστικά και overall ratings που ''ζαλίζουν''.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES FIFA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ