LOL

Αυτές είναι οι τέσσερις ομάδες της ημιτελικής φάσης του EMEA Masters Spring 2023

Η Τeam Heretics στο Valorant scene
Η Τeam Heretics στο Valorant scene TEAM HERETICS

Μεγάλη έκπληξη στον ευρωπαϊκό αναπτυξιακό θεσμό του League of Legends, με την Γαλλία να μην έχει κανέναν εκπρόσωπο στο Final 4.

Εχθές (20/4) πραγματοποιήθηκε και ο τέταρτος προημιτελικός για το EMEA Masters Spring 2023, με την γαλλική Team Go, ομάδα που κέρδισε η Ανόρθωση στους ομίλους, να αποκλείεται σε μια σειρά για γερά νευρά από την Los Heretics, ακαδημία της Team Heretics του LEC.

Ακρογωνιαίος λίθος της Los Heretics, ήταν ο Flakked, ο οποίος αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι ένα από τα καλύτερα adc αυτή τη στιγμή στο erl οικοσύστημα της Ευρώπης. Με αυτή της την πρόκριση η Los Heretics θα αγωνιστεί για ακόμα μια φορά στα ημιτελικά για την κατάκτηση του EU Masters, κάτι το οποίο είχε καταφέρει ξανά στο Summer του 2022.

Mεγάλο σοκ για το LFL, το γαλλικό πρωτάθλημα league of legends, που πάντα θεωρείται το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης. Team Go, Aegis και LDLC δεν κατάφεραν να περάσουν στην ημιτελική φάση, σηματοδοτώντας τέλος εποχής για τη Γαλλία μετά από πολλά χρόνια.

Με το πέρας της προημιτελικής φάσης, τα ζευγάρια των ημιτελικών για το EMEA Masters εχουν διασταυρωθεί ως εξής:

  • Los Heretics vs Unicorns of Love
  • SK Gaming Prime vs Instanbul Wildcats

Οι αγώνες των ημιτελικών θα διεξαχθούν στις 24 και 25/4 και θα έχετε την ευκαιρία να τους παρακολουθήσετε στο επίσημο κανάλι της Riot Games.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS LOL GAMES LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ