GAMES

FIFA 23: Αυτά είναι τα ratings του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ

Ο Αϊτόρ σε φιλικό του Παναθηναϊκού
Ο Αϊτόρ σε φιλικό του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Τo FIFA 23 βρίσκεται σε early access και τα στατιστικά των τριών ομάδων του Ελληνικού πρωταθλήματος έγιναν γνωστά.

Ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστούν στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς, ενώ όπως είχε δημοσιεύσει το SPORT24, Ολυμπιακός και Εθνική Ελλάδος λείπουν για πρώτη φορά.

Πρώτος και καλύτερος ο Πέτρος Μάνταλος στο φετινό FIFA 23 από πλευράς ΑΕΚ με συνολικό rating στο 77, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Ντομαγκόι Βίντα με 76. Ακολουθούν Πινέδα και Λιβάι Γκαρθία με 76 την ώρα που Τσούμπερ, Αραούχο και Αμραμπάτ βρίσκονται στο 75 Rating. Μπορείτε να δείτε τα ratings όλων των παιχτών της ΑΕΚ εδω.

Στη πρώτη θέση για τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ζίβκοβιτς με 77, ενώ τη δεύτερη θέση μοιράζονται οι Κούρτιτς και Ίνγκασον με 76. Τρεις μονάδες κάτω και από το 73 στο 70 βρίσκεται ο αρχηγός της ομάδας, Βιεϊρίνια. Μπορείτε να δείτε τα rating όλων των παιχτών του ΠΑΟΚ εδώ.

Τέλος, πρώτος παίκτης σε στατιστικά στο Παναθηναϊκό, αλλά και γενικότερα από τις τρεις ελληνικές ομάδες στο FIFA 23, είναι ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα με 80 αλλά μόνο με την inform εκδοχη του ενώ στην κανονική του μορφή βρίσκεται στο 74. Δεύτερος έρχεται ο Σεμπάστιαν Παλάσιος με 76, ενώ Πέρεθ και Μπρινιόλι ακολουθούν με 75 rating. Μπορείτε να δείτε τα ratings όλων των παιχτών του Παναθηναϊκού εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωσή σας πάνω στα esports και στο gaming

TAGS GAMES FIFA ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ