GAMES

Αποκλειστικό SPORT24: Αυτό είναι το ρόστερ της WLGaming για το Greek Legends spring split 2023

WLGaming esports
WLGaming esports SPORT24

To SPORT24 και η WLGaming σας παρουσιάζουν τη βασική ομάδα που θα διαγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα League of Legends για το ανοιξιάτικο split του 2023.

Η WLGaming είναι μια από τις πιο πετυχημένες ομάδες League of Legends όλων των εποχών επί Ελληνικού εδάφους. Με 5 πρωταθλήματα στο ενεργητικό της η ομάδα με τα κόκκινα θέλει να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στο Greek Legends και έτσι μέσω του SPORT24 έρχεται και η επίσημη ανακοίνωση όλου του επιτελείου της για το 2023 και συγκεκριμένα για το Spring Split το οποιο θα αρχίσει μέσα Ιανουαρίου.

Η πεντάδα η οποία θα αγωνιστεί με τα χρώματα της WLGaming είναι η εξής:

  • Top Lane: HeSSZero
  • Jungle: Bruness
  • Mid Lane: Dom1nant
  • Marksman: Jeyrus
  • Support: Bananitoo
  • Αναπληρωματικός Mid Laner: Marty

Το ρόστερ θα προπονήσει ο πρώην πρωταθλητής Greek Legends με τη Team Phantasma, Βασίλης 'Therock7' Βολτής, ενώ θα έχει τη βοήθεια του 'Εyeofthestorm' σε χρέη αναλυτή.

O Πρόεδρος και ιδρυτής της WLgaming, Γιάννης Μόλλας δήλωσε:

''Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση του ρόστερ και τις αλλαγές που κάναμε. Έχουμε συνδυάσει πολύ ταλέντο (Jeyrus - HessZero) μαζί με πολύ εμπειρία (Bananitoo - Dom1 - Bruness) και μαζί με την προσθήκη του theRock7 (Μαζί με τον eye of the storm ως analyst) θα βοηθήσει πολύ στο να δέσει το σύνολο αυτό.

Η αλήθεια είναι ότι είχα μείνει έκπληκτος από την δουλειά που κάνει ο Βασίλης και παρότι ως σχετικά νέος coach, δουλεύει πάρα πολύ στο να βελτιωθεί ο ίδιος αλλά και στο τρόπο που πρέπει να δουλέψει η ομάδα.

H αλλαγή του bananitoo σε support δεν θα πρέπει να προβληματίσει κανέναν, γιατί έχουμε πονέσει πάρα πολύ σε αυτή τη θέση και ο ίδιος γνωρίζει το τι πρέπει να κάνει και πως να κινηθεί σαν παίκτης.

Από τους παίκτες που έχουμε αποκτήσει δεν χρειάζεται να πω κάτι για την τριάδα φωτιά (Οι έμπειροι) αλλά θα κάνω focus σε Jeyrus - Hesszero οι οποίοι είναι τρομαχτικά καλοί παίκτες και αν δουλέψουν σωστά θα τους δούμε πολύ ψηλά.
Τα λέμε στο Spring Split 2023!''

Ο Head Coach της ομάδας Βασίλης 'Therock7' Βολτής δήλωσε επίσης:

''Το ρόστερ αυτό είναι ένα κράμα παιχτών με εμπειρία και ταλέντο, η διαδικασία του roster building ήταν απρόσμενα ευχάριστη αλλά και αρκετά απαιτητική, Χαίρομαι που καταλήξαμε με αυτήν την πεντάδα στο τέλος.

Όλα τα αλλά θα τα δείξουμε με την δουλειά μας μέσα στο Summoners rift, οι στόχοι είναι ξεκάθαροι για εμένα, τελικός στο ελληνικό πρωτάθλημα και πορεία στην Ευρώπη.''

Η WLGaming έχει κατακτήσει τα περισσότερα πρωτάθλημα στο Ελληνικό League of Legends χώρο και στοχεύει να αυξήσει τους τίτλους της με ένα πολλά υποσχόμενο ρόστερ, με πρώην πρωταθλητές και συνάμα νέους παίχτες γεμάτους θέληση και λαχτάρα για διάκριση, κάτω από την επίβλεψη ενός προπονητή που ήδη στα πρώτα βήματα της καριέρας του έχει φτάσει στο πιο ψηλό σημείο που μπορεί να φτάσει κανείς στην Ελλάδα.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LEAGUE OF LEGENDS LOL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ