LEAGUE OF LEGENDS

Αποκλειστικό SPORT24: Αυτό είναι το ρόστερ της Anorthosis Famagusta esports για το ανοιξιάτικο split του Greek Legends το 2023

Anorthosis roster 2023
Anorthosis roster 2023 SPORT24

Το SPORT24 σε συνεργασία με την Ανόρθωση Αμμόχωστου σας παρουσιάζουν τη βασική ομάδα για το Greek Legends και το EMEA Masters για 2023.

Η Ανόρθωση είναι η πιο πετυχημένη ποδοσφαιρική ομάδα με esports τμήμα μέχρι και σήμερα. Η εξαιρετική τους δουλειά, μαζί με την επιλογή κορυφαίων παιχτών ανά τα χρόνια, τους έχει οδηγήσει στη κατάκτηση τεσσάρων Πανελληνίων πρωταθλημάτων League of Legends και πολλές νίκες στα Ευρωπαϊκά Σαλόνια του EU Masters (Πρόσφατα EMEA Masters).

Το SPORT24 εξασφάλισε την επίσημη παρουσίαση της ομάδας της Αμμόχωστου για το Greek Legends Spring split 2023:

  • Top Lane: Eyliph
  • Jungler: Spooky
  • Mid Laner: HawHaw
  • Marksman: GoldenTo4st*
  • Support: iLevi*

Την ομάδα αυτή θα προπονήσει για τρίτη συνεχόμενη φορά, ο τέσσερις φορές Πανελλήνιος πρωταθλητής Greek Legends με τα χρώματα της Ανόρθωσης, Aλέξανδρος 'Duriel' Φράγκος.

*GoldenTo4st και iLevi κατέχουν τα δυο Ελληνικά σποτ που πρέπει να έχει κάθε Ελληνική ομάδα, λόγω της διαρκούς συμμετοχής τους στο Greek Legends για πάνω από δύο EMEA Masters split.

Anorthosis esports resigns
Anorthosis esports resigns ANORTHOSIS

O πρόεδρος και ιδρυτής του esports τμήματος της Ανόρθωσης, Αμίρ Τζιέμα, δήλωσε: ''Ως ομάδα ο μοναδικός μας στόχος κάθε split είναι να γινόμαστε καλύτεροι. Αδιαπραγμάτευτος μας στόχος είναι η κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων, και θέσαμε ως μέγιστό μας στόχο της χρονιάς την έξοδο από τους ομίλους του EU Masters.

Διατηρώντας στο πηδάλιο του προπονητικού team, αλλά και όλου του οικοδομήματος μας του League of Legends τον Duriel για τρίτη χρονιά, αλλά και με την ανανέωση για όλο το 2023 των Goldento4st και iLevi, θεωρούμε ότι διατηρούμε τον βασικό κορμό πάνω στον οποίο μπορούμε να χτίσουμε για αυτές τις επιτυχίες.

Πάνω σε αυτή την τριάδα ερχόμαστε να προσθέσουμε δύο νέα ονόματα στην Ελληνική σκηνή, τον Eyliph και τον HawHaw αλλά και τον γνώριμο σε όλους Spooky.

Πιστεύω ότι αυτή η πεντάδα θα δείξει τον χαρακτήρα που πρέπει για να μας διατηρήσει στην θέση της πρωταθλήτριας, αλλά και να μας οδηγήσει σε επιτυχίες στο EMEA Masters που είναι και ο διακαής μας πόθος.

Τέλος θέλω να υπενθυμίσω ότι δεχόμαστε αιτήσεις για διάφορους ρόλους στην ομάδα μας League of Legend και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!''

Ο βασικός προπονητής της ομάδας, Duriel, δηλώνει πως: ''Έχουμε φτιάξει ένα ρόστερ το οποίο αποτελείτε από έμπειρους παίκτες που έχουν μεγάλο κίνητρο για να κερδίσουν τα πάντα. Παίζουν το παιχνίδι σε υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια και έχουν αναπτύξει μια βαθιά κατανόηση των ρόλων τους αλλά και τι πρέπει να κάνουν στην ομάδα.

Η ομαδικότητα και ο συντονισμός τους είναι μερικά από τα βασικά πλεονεκτήματά που έχουν αναπτύξει αρκετά νωρίς, που τους επιτρέπουν να εκτελούν τις σύνθετες στρατηγικές που δημιουργούμε μέσα στο Summoner's rift. Είναι επίσης σε θέση να προσαρμοστούν σε διαφορετικές καταστάσεις και να βρουν δημιουργικές λύσεις για να ξεπεράσουν τις προκλήσεις. Αυτό το κράμα δυνατοτήτων είναι που τους καθιστά μια τρομερή δύναμη.''

Το ρόστερ της Ανόρθωσης φαντάζει τρομερό για τα Ελληνικά δεδομένα για ακόμα μια φορά, με έμπειρους παίχτες όπως ο GoldenTo4st, o iLevi και ο Spooky που έχουν κατακτήσει ήδη τη πιο ψήλη κορυφή του Ελληνικού League of Legends, ενώ Eyliph και HawHaw έρχονται για συνεχίσουν τη δυναστεία της Ανόρθωσης... για 1911 λογούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS LEAGUE OF LEGENDS LOL GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ