GAMES

Ανακοινωθήκαν οι ημερομηνίες έναρξης του LEC Summer split 2023

MAD Lions champions Spring
MAD Lions champions Spring LOL ESPORTS

Το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα League of Legends έρχεται ξανά στις οθόνες σας για ακόμα περισσότερη δράση εντός summoner' s rift.

Με το MSI να συνεχίζεται επιτυχώς στο Λονδίνο, το esports τμήμα του League of Legends και συγκεκριμένα η κλειστή λίγκα του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ανακοίνωσε τις ημερομηνίες του καλοκαιρινού split και των τελικών.

Το LEC Summer split θα ξεκινήσει στις 17 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουλίου, ενώ το Final 6 και ο μεγάλος τελικός για την ανάδειξη του ενός και μοναδικού πρωταθλητή Ευρώπης, θα διεξαχθεί από τις 19 Αυγούστου έως και τις 10 Σεπτεμβρίου.

Ο μεγάλος τελικός του LEC, θα λάβει μέρος στο Μονπελιέ και συγκεκριμένα στην περιοχή του Occitanie, με χιλιάδες οπαδούς να προσελκύονται στην ειδυλλιακή περιοχή της Γαλλίας, ώστε να παρακολουθήσουν τους αγαπημένους τους esports αθλητές να μάχονται για το βαρύτιμο τρόπαιο του πρωταθλητή.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι μεγάλοι νικητές του winter split, G2 esports και οι νικητές του Spring split, MAD Lions έχουν εξασφαλίσει ήδη την θέση τους στο Final 6 της διοργάνωσης, ενώ παραμένει να μάθουμε ποιες άλλες τέσσερις ομάδες θα συμπληρώσουν το παζλ στο summer split.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ