GAMES

Αδιαφιλονίκητη πρωταθλήτρια Νότιας Κορέας η Gen.G

Gen.G Champions
Gen.G Champions LCK

Με τη στάμπα του outsider, η ομάδα του Chovy κατάφερε να κερδίσει την πανίσχυρη T1 με 3-1 και να σηκώσει το τρόπαιο του LCK Spring 2023.

Σε έναν άκρως θεαματικό τελικό, η Gen.G κατακερμάτισε το μεγάλο φαβορί του Νοτιοκορεάτικου πρωταθλήματος, T1 και κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς. Ο Peyz μαζί με τον Doran έπιασαν τερματισμένη απόδοση εντός Summoner's Rift, μην δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα του Faker να φτάσει στο πέμπτο παιχνίδι.

Μετά το χαμένο τελικό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα League of Legends και τον χαμένο τελικό τώρα, η T1 φαίνεται ότι έχει ότι χρειάζεται για να φτάσει μέχρι τη πηγή, αλλά να λείπει κάτι ώστε να γευτεί το γλυκό πότο της επιτυχίας.

Ο Chovy μαζί με τον Peanut και τον Doran έφτασαν στα δυο πρωταθλήματα κάτω από τα χρώματα της Gen.G, ενώ ο Peyz και ο Delight στην πρώτη τους χρόνια στη πρώτη κατηγορία της Νότιας Κορέας, έκλεψαν τις εντυπώσεις και κατέκτησαν το πρώτο τους τίτλο.

Gen.G και T1 θα βρεθούν στο MSI London 2023 για να διεκδικήσουν τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο της χρονιάς, με τους οιωνούς να δείχνουν ότι θα είναι τα δυο μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ