GAMES

Αδιαφιλονίκητη πρωταθλήτρια Ελλάδας η WLGaming

WLG Champions
WLG Champions GREEK LEGENDS

Σε έναν απίστευτο τελικό, η WLG κατάφερε να υπερισχύσει της Ανόρθωσης και να στεφθεί για πολλοστή φορά Πανελλήνια πρωταθλήτρια.

Ο τελικός του Greek Legends Spring split 2023 Powered by What's up, τα είχε όλα. Δράση, αγωνία, League of Legends υψηλού επιπέδου και πολύ ''ξύλο''. Η WLGaming κατάφερε να σπάσει κάθε πρόβλεψη και κέρδισε την Aνορθωση με συνολικό σκορ 3-1 μέσα στον κατάμεστο χώρο του Παλαιού Χρηματιστήριου Αθηνών, στο κεντρο της Αθήνας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης και MVP όλης της σειράς, ανακηρύχθηκε ο Jungler της WLGaming, Bruness, ο οποίος παρέδωσε μαθήματα σοβαρότητας και εξαιρετικών αποφάσεων εντός Summoner's rift.

Η Ανόρθωση πάλεψε παρά πολύ στο να βρει μια δεύτερη νίκη μέσα στη σειρά για να ισοφαρίσει το παιχνίδι, αλλά η WLGaming ήταν σοβαρή, έκανε μηδαμινά λάθη και δεν έδωσε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα από τη Κύπρο για να την πλησιάσει.

Στο τέταρτο και τελευταίο παιχνίδι, ο Bruness μαζί με τον HessZero ήταν οι ακρογωνιαίοι λίθοι της WLGaming και με ένα εξαιρετικό team fight στο drake, κατάφεραν να κάνουν το ace και να κλείσουν το bo5 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η WLGaming μετρά πέντε πρωταθλήματα Greek Legends, ενώ ο Bananito δεν έχει χάσει ποτέ τελικό είτε με τα χρώματα της WLGaming είτε με τα χρώματα της Greek Regenesis στο παρελθόν.

Eπισης, να σημειωθεί ότι αυτός είναι ο δεύτερος τίτλος για το προπονητικό δίδυμο της WLGaming (Bασίλης 'TheRock7' Βολτής και Μάνος ShadowQQ Πλαΐτης), οι οποίοι για ακόμα μια φορά έκαναν εξαιρετική δουλειά, drafts και προετοιμασία.

Στις 4 Απριλίου, οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των δυο ομάδων θα ξεκινήσουν στο EMEA Masters, με την Ανόρθωση και τη WLGaming να έχουμε πολύ καλές ελπίδες πρόκρισης στους ομίλους.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ