ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ

Ξέσπασε η μητέρα του Άλκη: "Το δικό μου παιδί δεν θα πάρει πτυχίο"

Η μητέρα του Άλκη Καμπανού στο δικαστήριο
Η μητέρα του Άλκη Καμπανού στο δικαστήριο INTIME

Η απολογία του 6ου κατά σειρά κατηγορούμενου στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού έφερε κάποια στιγμή ένταση στη δικαστική αίθουσα, με τη μητέρα του 19χρονου φίλου του Άρη, να ξεσπάει.

Συνεχίζονται σήμερα (5/5) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης οι απολογίες των κατηγορουμένων στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, μετά την ολοκλήρωση την Πέμπτη των απολογιών των κατηγορουμένων που επέβαιναν στο λευκό Citroen.

Εκείνος που βρέθηκε στο εδώλιο ήταν ο 6ος κατά σειρά κατηγορούμενος, ο οποίος ναι μεν ανέφερε στην απολογία του ότι πήρε κάποια στιγμή έναν σιδερένιο σωλήνα από το σύνδεσμο των φίλων του ΠΑΟΚ στον οποίο είχε βρεθεί λίγες ώρες πριν από την επίθεση, χωρίς όμως να τον χρησιμοποιήσει, υποστηρίζοντας ότι δεν πήρε μέρος στη συμπλοκή.

Επιλέον, περιέγραψε τι ακριβώς είδε από απόσταση και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια για την παρουσία του στον τόπο του συμβάντος, με τον πρόεδρο του δικαστηρίου να τον ρωτάει κάποια στιγμή για τις σπουδές του το τελευταίο διάστημα μέσα από τη φυλακή.

"Είμαι προς το τέλος και θέλω να τελειώσω μέσα από τη φυλακή, αν και είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έχω περάσει κάποια μαθήματα, και συνεχίζω", είπε χαρακτηριστικά, με τον συνήγορό του να προσθέτει πως "δεν του έδωσαν άδεια για να δώσει από κοντά".

Σε εκείνο το σημείο ξέσπασε η μητέρα του Άλκη Καμπανού, Μελίνα Κακουλίδου, η οποία είπε: "Και πολύ σωστά, το δικό μου το παιδί δε θα πάρει πτυχίο".

TAGS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ