ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσίπρας: "Τη μόνη βεβαιότητα που μπορώ να εκφράσω είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα"

Τσίπρας: "Τη μόνη βεβαιότητα που μπορώ να εκφράσω είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα"

Τίποτα δεν είναι βέβαιο εκτός από ένα πράγμα για τον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τον Παναθηναϊκό, εκφράζοντας μεταξύ σοβαρού και αστείου την άποψη ότι οι πράσινοι θα πάρουν το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο.

Καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ήταν το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος και παραχώρησε συνέντευξη για το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα και όλες τις εξελίξεις.

Παράλληλα όμως και σε μια αποστροφή του λόγου του υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο και εξέφρασε τη βεβαιότητα του.

Συγκεκριμένα κάποια στιγμή και σε ερώτηση για το πολιτικό τοπίο και μετά από αποστροφή της δημοσιογράφου που ήταν απέναντι του και του είπε τίποτα δεν είναι βέβαιο, ο Αλέξης Τσίπρας γύρισε και σημείωσε με χιούμορ:

Αλέξης Τσίπρας: "Πρώτα απ' όλα να σας πω ότι βεβαιότητα στις μέρες μας δεν μπορεί να εκφράζει κανείς και για τίποτα".

Δημοσιογράφος: "Αυτό είναι το μόνο βέβαιο"

Αλέξης Τσίπρας: "Ίσως τη μόνη βεβαιότητα που μπορώ να εκφράσω, μιας και είμαι στο ΣΚΑΪ, είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει εφέτος το πρωτάθλημα. Καμία άλλη βεβαιότητα"

Δημοσιογράφος: "Αυτό μου άρεσε που είπατε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ