FIGHTSPORTS

Το Βουνό του Game of Thrones ξετίναξε τον εχθρό του σε αγώνα ιστορικής σημασίας

Το Βουνό του Game of Thrones ξετίναξε τον εχθρό του σε αγώνα ιστορικής σημασίας

Μετά από δύο χρόνια προετοιμασίας, ο Χάφθορ Μπγιόρνσον, το Βουνό του Game of Thrones, νίκησε τον ορκισμένο εχθρό του, Έντι Χολ, σε έναν αγώνα ιστορικής σημασίας στο Ντουμπάι.

Ο Χάφθορ Μπγιόρνσον έγινε παγκόσμια γνωστός χάρη στον ρόλο του στο Game of Thrones. Τώρα, το Βουνό, γράφει μια νέα καριέρα στα ρινγκ, με τα δείγματα να είναι εντυπωσιακά, φαντασμαγορικά, απίθανα. Ο 33χρονος Ισλανδός των 206 εκατοστών, που έπαιξε μπάσκετ σε ομάδες της χώρας του από το 2004 έως το 2008, επικράτησε με 57-54 του ανθρώπου που μισεί, του Έντι Χολ, την Κυριακή (20/3) στο Ντουμπάι, μετά από προετοιμασία δύο χρόνων γι' αυτή τη στιγμή.

Highlight το συγκλονιστικό αριστερό κροσέ που ξάπλωσε τον αντίπαλό του, την ώρα που οι εκτιμήσεις των ειδικών αναφέρουν πως στην διετία της προετοιμασίας του έχασε 60 κιλά για να ζυγίζει πλέον 144. Ακόμη κι έτσι, ο συγκεκριμένος αγώνας πέρασε στην ιστορία ως το "Heaviest Boxing Match in History", ανάμεσα σε δύο άνδρες που έχουν βεντέτα εδώ και μία πενταετία, εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων με αμέτρητες στιγμές γεμάτες ένταση και τρομοκρατία.

TAGS FIGHTSPORTS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ