ΕΛΛΑΔΑ

Το video από την επίθεση κατά του οπαδού του ΠΑΟΚ στην Σταυρούπολη

Το video από την επίθεση κατά του οπαδού του ΠΑΟΚ στην Σταυρούπολη
PRINT SCREEN GLOMEX/ANTENNA

Η επίθεση σε έναν 26χρονο οπαδό του ΠΑΟΚ από ομάδα ατόμων καταγράφηκε με κάμερα κινητού από γυναίκα που ήταν παρούσα την ώρα του άσχημου συμβάντος, γεγονός που οδήγησε ήδη την αστυνομία σε σύλληψη τριών ανδρών.

Νέο οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Κυριακής (10/4), όταν ένας 26χρονος φίλος του ΠΑΟΚ δέχτηκε επίθεση από ομάδα αγνώστων με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το Voria, ο νεαρός, που είχε επιστρέψει αεροπορικώς από τη Μασσαλία όπου και αγωνιζόταν ο ΠΑΟΚ , δέχθηκε επίθεση στην περιοχή της Σταυρούπολης από περίπου 10 άτομα. Αφού του επιτέθηκαν, πήραν την τσάντα του και προσωπικά του αντικείμενα και εξαφανίστηκαν.

Ωστόσο, η ενέργεια αυτή δεν έμεινε ατιμώρητη, αφού μία γυναίκα, που ήταν μπροστά στο περιστατικό, κατέγραψε μέσω κινητού τηλεφώνου τους δράστες της επίθεσης και τα οχήματά τους και βοήθησε την Αστυνομία να εντοπίσει τα ίχνη τους.

Το πρωί της Δευτέρας (11/4) οι αστυνομικές αρχές ανακοίνωσαν πως προχώρησαν στη σύλληψη τριών ανδρών, ενώ βγήκε στη δημοσιότητα και το video από τη στιγμή της επίθεσης μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ