ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Το σπαρακτικό μήνυμα του Ρότσα για τον αδικοχαμένο Αδαμάκη: "Ο πόνος στην ψυχή μου είναι πολύ μεγάλος"

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στην αναμέτρηση του Θεπσρωτού με τον Ολυμπιακό Β'
Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στην αναμέτρηση του Θεπσρωτού με τον Ολυμπιακό Β' INTIME

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα ο οποίος είχε παίκτη στον Θεσπρωτό τον 22χρονο Ιορδάνη Αδαμάκη που σκοτώθηκε στη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη θέλησε να τον αποχαιρετήσει με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα ως προπονητής του Θεσπρωτού συνεργάστηκε για τέσσερις μήνες με τον 22χρονο ποδοσφαιριστή Ιορδάνη Αδαμάκη ο οποίος έχασε τη ζωή του στη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού με ένα σπαρακτικό μήνυμα θέλησε να αποχαιρετήσει τον άτυχο νέο ενώ περιέγραψε πως την ημέρα που έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση κανείς από τους πρώην συμπαίκτες του δεν ήθελε να κάνει προπόνηση:

"Ο πόνος στην ψυχή μου που έχω αυτή τη στιγμή είναι πολύ μεγάλος. Ιορδάνη Αδαμάκη ήρθες στην ομάδα μου τον Θεσπρωτό χωρίς θόρυβο και έφυγες σιωπηλός γιατί; Πρέπει να ρωτήσεις τη μοίρα αγαπητέ Ιορδάνη. Στους τέσσερις μήνες που ήσουν εδώ, μαζί μας, έμαθα να σε αγαπώ.

Την ημέρα της θλιβερής είδησης, όσοι ήταν συμπαίκτες σου δεν ήθελαν να κάνουν προπόνηση, τους έπεισα, εξασκήθηκαν όπως όταν ήσουν μαζί μας, με το χαμόγελο στα χείλη. Ο Θεός να σε έχει στη δόξα του.

Τα συλλυπητήρια μου στην όμορφη οικογένειά σου, ελπίζω μια μέρα να τους γνωρίσω. Θα είσαι πάντα στη σκέψη και στην καρδιά μου".



TAGS ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ