ΟΣΚΑΡ 2022

Γουίλ Σμιθ: Το σοκαριστικό χαστούκι τη βραδιά που πήρε Όσκαρ ως πατέρας των αδελφών Γουίλιαμς

Γουίλ Σμιθ: Το σοκαριστικό χαστούκι τη βραδιά που πήρε Όσκαρ ως πατέρας των αδελφών Γουίλιαμς
AP PHOTO/CHRIS PIZZELLO

Ο Γουίλ Σμιθ σόκαρε εκατομμύρια τηλεθεατών όταν ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον παρουσιαστή των Όσκαρ, την ίδια βραδιά που κέρδισε το αγαλματίδιο για την ερμηνεία του στην ταινία "King Richard", που αφορά τον πατέρα των αδερφών Σερίνα και Βίνους Γουίλιαμς.

Το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία "King Richard", όπου υποδύεται τον πατέρα των διάσημων τενιστριών Σερίνα και Βίνους Γουίλιαμς, κέρδισε ο Γουίλ Σμιθ, στο πλαίσιο της 94ης απονομής των κινηματογραφικών βραβείων.

Ο Αμερικανός ηθοποιός ,ανέβηκε φανερά συγκινημένος στη σκηνή του Dolby Theatre και με δάκρυα στα μάτια, παρέλαβε το αγαλματίδιο.

Νωρίτερα βέβαια, άπαντες παρακολούθησαν αποσβολωμένοι μια από τις πιο άβολες στιγμές στην ιστορία των τελετών απονομής Όσκαρ, πάλι με τον Γουίλ Σμιθ πρωταγωνιστή.

Συγκεκριμένα, ένα αστείο του κωμικού Κρις Ροκ για τη σύζυγό του, φαίνεται να εξόργισε τον ηθοποιό. Έτσι, την ώρα που ο Σμιθ βρέθηκε στη σκηνή, χτύπησε τον συνάδελφό του και όταν επέστρεψε στη θέση του, φώναξε "Να μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τη γυναίκα μου".

TAGS ΟΣΚΑΡ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ