NBA FINALS 2022

Το NBA ένωσε και συνεχίζει να ενώνει SPORT24 και Mapei

Το NBA ένωσε και συνεχίζει να ενώνει SPORT24 και Mapei

SPORT24 και Mapei ένωσαν τις δυνάμεις τους πριν από 11 μήνες και συνεχίζουν μαζί μετά και από το μεγάλο event της Θεσσαλονίκης για το Game 1 των NBA Finals 2022.

Λένε πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν πιστεύουν στην τύχη αλλά στις συγκυρίες. Και ίσως και να μην υπάρχει τύχη, αλλά ένας συνδυασμός γεγονότων που ευνοεί αυτούς που δουλεύουν, αυτούς που προσπαθούν και αυτούς ονειρεύονται.

Το SPORT24 και η Mapei δεν είναι σίγουρα τυχεροί. Είναι δύο οργανισμοί που έφτασαν στην κορυφή μέσα από την σκληρή δουλειά τους και πλέον συνδέονται χάρη στο NBA, χάρη στις αποστολές στις Ηνωμένες Πολιτείες που εδώ και έναν χρόνο γράφουν ιστορία, χάρη και στο μεγάλο event που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη με αφορμή το Game 1 των NBA Finals 2022 ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τους Μπόστον Σέλτικς.

Δείτε τι έγινε εκεί.

Πέρυσι, περίπου τέτοια εποχή, αρχές Ιουλίου για την ακρίβεια, οι Μπακς είχαν τσεκάρει τα εισιτήριά τους για τους τελικούς. Με τα σύνορα των ΗΠΑ κλειστά, η διαδικασία για να ταξιδέψουμε σε Μιλγουόκι και Φοίνιξ δεν ήταν απλή, χρειάστηκαν μερικές ημέρες για να μας χορηγηθεί ειδικού τύπου visa, όμως αυτή την ευκαιρία δεν την αφήναμε. Και η Mapei, ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός δομικών υλικών που διαθέτει περισσότερα από 50000 προϊόντα, ήταν εκεί για να μας υποστηρίξει και να μας εμψυχώσει από την πρώτη στιγμή.

Σε Ουισκόνσιν και Αριζόνα γράφτηκε ιστορία. Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έγιναν πρωταθλητές, μας βοήθησαν να γίνουμε κι εμείς πρωταθλητές στην ενημέρωση, επιστρέψαμε τον Οκτώβριο στο Μιλγουόκι ξανά με την υποστήριξη της Mapei για την opening night και την παραλαβή των δαχτυλιδιών και μετά από λίγους μήνες πήγαμε και στο Κλίβελαντ για το NBA All-Star Weekend 2022. Η Mapei ήταν κι εκεί στο πλευρό μας.

Όπως ήταν και στο ταξίδι μας στη Θεσσαλονίκη. Με τα υπέροχα μπολ της, με τα ποπ-κορν της για να παρακολουθήσουμε με γεμάτα χέρια και με γεμάτο στομάχι τον πρώτο αγώνα των φετινών τελικών. Η Mapei ήταν και παραμένει μια εταιρεία που υποστηρίζει τον αθλητισμό. Υποστηρίζει ποδοσφαιρικές ομάδες, αθλητές σε πολλά σπορ, οργανισμούς και δημοφιλή media όπως το SPORT24. Και μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη.

Έχουμε κρατήσει πολλές στιγμές, πολλές εικόνες, ατάκες και συναισθήματα από τις αποστολές μας στις Ηνωμένες Πολιτείες που θα τις μοιραζόμαστε μέχρι τα βαθιά μας γεράματα. Θα τις μοιραζόμαστε με τους αναγνώστες μας, με τους ανθρώπους που ήταν εκεί και συνεχίζουν να μας δίνουν κίνητρο για να προσφέρουμε αποκλειστικό content. Το κάνουμε με όλες μας τις δυνάμεις, χάρη και στους σπουδαίους συμπαίκτες μας. Και η Mapei είναι ένας τέτοιος για τον οποίο αισθανόμαστε υπερήφανοι.

Βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τα προϊόντα της Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS 2022 NBA FINALS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ