BEACH SOCCER

Το μέλλον του Beach Soccer στην Πιερία

Το μέλλον του Beach Soccer στην Πιερία

Από τις 19 έως τις 22 Ιουνίου θα διεξαχθεί στην Κατερίνη το πρώτο τουρνουά του 14ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Soccer open και οι νεαροί φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά του.

Τεράστιο ενδιαφέρον από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Κατερίνης υπάρχει για το πρώτο τουρνουά του 14ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Soccer open, το οποίο θα ανοίξει την αυλαία του στις 19 Ιουλίου στην παραλία Κορινού Κατερίνης στο Ξενοδοχείο «ΟΡΦΕΑΣ BLUE RESORT».

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Πιερίας θέλουν να μυηθούν στα μυστικά του ποδοσφαίρου της άμμου και παράλληλα με την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού θα πραγματοποιούνται και μαθήματα beach soccer για παιδιά στον χώρο, όπου θα διεξαχθεί το τουρνουά του Κορινού. Το «μέλλον» του Beach Soccer, λοιπόν, θα είναι στην Κατερίνη.

Οι εγγραφές για την πρώτη φάση του 14ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος συνεχίζονται και ενδιαφέρον υπάρχει όχι μόνο από ομάδες της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας, αλλά και από πολλά άλλα σημεία της χώρας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 19 έως τις 22 Ιουνίου 2014 και αναμένεται να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρικό θέαμα οι φίλοι του beach soccer και οι λουόμενοι που θα παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις.

Το Ξενοδοχείο «ORFEAS Blue Resort», όπου φιλοξενείται το τουρνουά του Κορινού, είναι τεσσάρων αστέρων και προσφέρει στους συμμετέχοντες ειδικές τιμές για την διαμονή και την διατροφή των αθλητών, πιο συγκεκριμένα :17 eurο με πρωινό και 9 euro το γεύμα σε ειδικό μενού για αθλητές.

TAGS BEACH SOCCER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ