BEACH SOCCER

Την Τετάρτη ολοκληρώνονται οι δηλώσεις συμμετοχής

Την Τετάρτη ολοκληρώνονται οι δηλώσεις συμμετοχής

Από 2 έως 5 Αυγούστου 2012 στην Παραλία Ποταμός Επανομής η τρίτη Φάση του 12ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βeach Soccer 2012

Στο beach bar BABA (ακτή Ρετζίκα) στην παραλία Ποταμός Επανομής θα διεξαχθεί από τις 2-5 Αυγούστου η τρίτη Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος beach soccer.

Συνδιοργανωτές της Πανελλήνιας Ένωσης Beach Soccer είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Δημοτική Κοινότητα Επανομής και το τμήμα αθλητισμού (ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.) Δήμου Θερμαϊκού.

Οι προκριματικοί αγώνες θα διεξαχθούν στην Πέμπτη (02-08) και την Παρασκευή (03-08) το απόγευμα μετά τις 17.00 ενώ το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν αγώνες από το πρωί μέχρι τι βράδυ.

Την Κυριακή (05-08) θα γίνουν οι αγώνες νοκ άουτ το πρωί, τα ημιτελικά το μεσημέρι και το απόγευμα στις 17.00 ο μεγάλος τελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή Μακεδονίας και θα ακολουθήσει στις 18.00 ο αγώνας επίδειξης της Beach Soccer Hellas με τους All Stars της διοργάνωσης(καλύτερους του τουρνουά).

Τους αγώνες θα καλύψει η τηλεόραση του Novasport.

Έχουν δηλώσει ομάδες από το Καναλάκι Πρέβεζας, την Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας (Επανομή , Μηχανιώνα, Ν. Μουδανιά, Καλικράτεια και άλλες περιοχές)

Το τουρνουά αναμένεται να παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον και οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται την Τετάρτη το απόγευμα.

TAGS BEACH SOCCER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ