ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη για την επανεκκίνηση των αγώνων

Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη για την επανεκκίνηση των αγώνων

Σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης με αντικείμενο το σχεδιασμό των βημάτων για την επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης με την ηγεσία του υφυπουργείου Αθλητισμού, με αντικείμενο το σχεδιασμό των βημάτων για την επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε και η στήριξη του κινήματος του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Στο πλαίσιο αυτό, στο πρώτο κύμα άρσης των σημερινών περιορισμών που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, θα περιλαμβάνεται και η δυνατότητα της ατομικής άθλησης και προπόνησης σε εξωτερικούς χώρους.

Τηλεδιάσκεψη του Πρωθυπουργου κ.Μητσοτακη με αρχηγους κρατων EUROKINISSI ΓΡ.ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΗΤΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
Τηλεδιάσκεψη του Πρωθυπουργου κ.Μητσοτακη με αρχηγους κρατων EUROKINISSI ΓΡ.ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΗΤΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ EUROKINISSI

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή (24/4) ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, μίλησε στο Sport24.gr και εξέφρασε τη δική του άποψη για το πώς πρέπει να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα λέγοντας μεταξύ άλλων: "Τα πρωταθλήματα καλό θα είναι να κριθούν στο γήπεδο με ίσες συνθήκες. Η παύλα στο 2020, να μην υπάρχει πρωταθλητής, μου χτυπάει κάπως». Βέβαια γι’ ακόμα μία φορά τόνισε πως «το εναρκτήριο λάκτισμα θα το δώσουν οι γιατροί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ