ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος οπαδού ΑΕΚ: Παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια ο 27χρονος που τον χτύπησε, τι υποστήριξε για το τραγικό συμβάν

Περιπολικό
Περιπολικό EUROKINISSI

Οι αστυνομικοί είχαν ταυτοποιήσει τον 27χρονο που χτύπησε το θύμα, τον οποίο αναζήτησαν στην οικία του πολλές φορές αλλά δεν τον βρήκαν, μέχρι που παρουσιάστηκε συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Ρεπορτάζ NEWS247

Παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (31/05) συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, στην Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής ο 27χρονος οργανωμένος οπαδός της ΑΕΚ που είχαν ταυτοποιήσει τις τελευταίες ημέρες οι Αρχές, ως τον δράστη που χτύπησε τον 47χρονο επίσης οργανωμένο οπαδό της ίδιας ομάδας.

Σύμφωνα με το NEWS247, οι αστυνομικοί είχαν ταυτοποιήσει εδώ και ημέρες τον 27χρονο, αφού φαίνεται ξεκάθαρα στο σχετικό βίντεο που έχουν οι Αρχές στη κατοχή τους.

Τον αναζήτησαν αρκετές φορές στην οικία του, αλλά δεν τον βρήκαν, μέχρι που παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (31/5) συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και παραδέχτηκε πως εκείνος χτύπησε το θύμα, πως τελούσαν όμως όλοι σε κατάσταση μέθης όπως ισχυρίστηκε και δεν μπορούσε να φανταστεί αυτή την κατάληξη. Η κοπέλα του θύματος την στιγμή της επίθεσης δεν ήταν παρούσα, ήταν λίγο πιο πέρα και την φώναξαν κοινοί τους γνωστοί πως χτυπούσαν τον σύντροφό της.

Ο δικηγόρος του όπως είχε δικαίωμα πήρε αντίγραφο της δικογραφίας, οι αστυνομικοί ήρθαν σε επικοινωνία με τον αρμόδιο εισαγγελέα και καθώς ακόμη δεν έχουν ασκηθεί διώξεις, ο 27χρονος αποχώρησε και ενδεχομένως από βδομάδα να καταθέσει υπόμνημα με τις εξηγήσεις του και με το συνολικό υλικό της δικογραφίας στα χέρια του ο εισαγγελέας να αποφασίσει στη συνέχεια ποιες ακριβώς θα είναι οι κατηγορίες που θα αποδοθούν.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που αναμένεται να κατατεθεί εγγράφως στις Αρχές, έδειξε πως ο θάνατος του 47χρονου δεν οφείλεται σε παθολογικά αίτια, αλλά σε χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι. Πιο συγκεκριμένα, οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε δεν ήταν συμβατές με πτώση μετά από απώλεια των αισθήσεών του, αλλά με χτυπήματα.

Από τις Αρχές ενδεχομένως να αναζητηθούν και τυχόν ευθύνες από το Νοσοκομείο «Γεννηματά» που του έδωσε το εξιτήριο, καθώς όπως αποδείχτηκε, όχι μόνο δεν έπρεπε να συμβεί αυτό, αλλά το βράδυ της ίδιας ημέρας που πήρε το εξιτήριο η κατάστασή του επιδεινώθηκε, διεκομίσθη εκ νέου, στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» αυτή την φορά και λίγες ώρες μετά κατέληξε.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η έρευνα ξεκίνησε μόλις η μητέρα του 47χρονου πήρε τα έγγραφα για τον αιφνίδιο θάνατο του γιου της από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και τα προσκόμισε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας.

Εκεί οι αστυνομικοί την ρώτησαν αν υπήρχε προηγούμενο βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό που να δικαιολογούσε τον αιφνίδιο θάνατό του, καθώς ο γιος της είχε νοσηλευτεί με την υποψία εγκεφαλικού και εκείνη απάντησε πως όχι και πως στις 13 Μαΐου που είχε πάει στο γλέντι που είχε στηθεί έξω από το γήπεδο της ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ενώ βρισκόταν εκεί με την σύντροφό του, οπαδοί της ίδιας ομάδας του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν στο κεφάλι.

Μετά από αυτή την αναφορά, το Αστυνομικό Τμήμα διέταξε να γίνει νεκροτομή τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν πως όντως το θύμα είχε δεχτεί χτυπήματα τέτοια που προκάλεσαν τον τραυματισμό του.

Εκείνη τη ημέρα έχασε τις αισθήσεις του και κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο «Γεννηματά» όπου νοσηλεύτηκε ως πιθανό περιστατικό εγκεφαλικού επεισοδίου έως τις 18 Μαΐου, οπότε πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του. Το βράδυ όμως ένιωσε έντονη δυσφορία και διεκομίσθη εκ νέου αυτή την φορά στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου λίγο αργότερα κατέληξε.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ