ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τέλος ο Μουρούτσος, νέα εποχή στο τάε κβον ντο του Ολυμπιακού

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στον Αστακό, το διεθνές Summer Camp ΤΑΕ KWON DO. Οι προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις έδωσαν αφορμή να δηλώσουν συμμετοχή περισσότερες ομάδες και φυσικό επακόλουθο πολλοί περισσότεροι αθλητές . 
        Η συγκεκριμένη διοργάνωση από την ομάδα ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Αστακού, αφ ενός μεν δίνει μεγάλη αίγλη και δημοσιότητα στην πόλη του Αστακού, αφ ετέρου δε παρέχει τεράστια οικονομική πνοή (έστω και τις λίγες ημέρες που διαρκεί) στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, στον εμπορικό κόσμο της πόλης (καταστηματάρχες, εστιατόρια, καφετέριες, Σνακ Μπαρ, ξενοδοχεία, κ.α.).....
Είναι μια μεγάλη επένδυση που έχει καταφέρει να εδραιώσει ο αθλητικός σύλλογος ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ με την μόνιμη διοργάνωση του διεθνούς Summer Camp ΤΑΕ KWON DO. 
        Στην φετινή περίοδο συμμετέχουν οι ομάδες ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Αστακού, Αίολος Χαϊδαρίου, A.C.C Τρικάλων, ΕΛΑΙΟΥΣΑ Ιωαννίνων, Δίας Ιωαννίνων, ΤΙΤΟΡΜΟΣ Αγρινίου, αλλά και μεικτή ομάδα απο την Αλβανία (Δυρράχιο, Τίρανα) με την συμμετοχή του εθνικού προπονητή της Αλβανίας. 
           Η Τελετή έναρξης έγινε χθες (Σάββατο) στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Αστακού και από
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στον Αστακό, το διεθνές Summer Camp ΤΑΕ KWON DO. Οι προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις έδωσαν αφορμή να δηλώσουν συμμετοχή περισσότερες ομάδες και φυσικό επακόλουθο πολλοί περισσότεροι αθλητές . Η συγκεκριμένη διοργάνωση από την ομάδα ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Αστακού, αφ ενός μεν δίνει μεγάλη αίγλη και δημοσιότητα στην πόλη του Αστακού, αφ ετέρου δε παρέχει τεράστια οικονομική πνοή (έστω και τις λίγες ημέρες που διαρκεί) στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, στον εμπορικό κόσμο της πόλης (καταστηματάρχες, εστιατόρια, καφετέριες, Σνακ Μπαρ, ξενοδοχεία, κ.α.)..... Είναι μια μεγάλη επένδυση που έχει καταφέρει να εδραιώσει ο αθλητικός σύλλογος ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ με την μόνιμη διοργάνωση του διεθνούς Summer Camp ΤΑΕ KWON DO. Στην φετινή περίοδο συμμετέχουν οι ομάδες ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Αστακού, Αίολος Χαϊδαρίου, A.C.C Τρικάλων, ΕΛΑΙΟΥΣΑ Ιωαννίνων, Δίας Ιωαννίνων, ΤΙΤΟΡΜΟΣ Αγρινίου, αλλά και μεικτή ομάδα απο την Αλβανία (Δυρράχιο, Τίρανα) με την συμμετοχή του εθνικού προπονητή της Αλβανίας. Η Τελετή έναρξης έγινε χθες (Σάββατο) στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Αστακού και από EUROKINISSI SPORTS

Σε νέα εποχή μπαίνει το τάε κβον ντο του Ολυμπιακού, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη, Μιχάλη Μουρούτσο.

Επιπλέον, όπως ενημερώνει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, οι εγγραφές για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσουν στις 3 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά: "Το τμήμα Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. αλλάζει σελίδα και μπαίνει πλέον σε μια «νέα εποχή», κινούμενο στην κατεύθυνση της ανανέωσης, του εκσυγχρονισμού, της στελέχωσής του με νέους ανθρώπους με κύριο γνώμονα πάντα, τα υψηλότερα στάνταρ προπόνησης για τους αθλητές του, έχοντας ως ορίζοντα το κορυφαίο επίπεδο και τη δημιουργία πρώτα αθλητών και μετά πρωταθλητών.

Μετά τη λήξη της συνεργασίας με τον κ. Μουρούτσο και το επιτελείο του, ο σύλλογός μας τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της πορείας τους.

* Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα (3/9) και το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες εγγραφές: 210 48 16 383 & 6943 62 62 52".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ