SPORTS & GOSSIP

Τελικός Survivor All Star: Ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο νικητής των 100.000 ευρώ

Τελικός Survivor All Star: Ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο νικητής των 100.000 ευρώ
PRINTSCREEN

Ο Σάκης Κατσούλης αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του φετινού Survivor All Star στον Τελικό που πραγματοποιήθηκε LIVE στο Γαλάτσι.

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (11/07) ο μεγάλος Τελικός του Survivor All Star, ο οποίος πραγματοποιήθηκε LIVE στο Ανοιχτό Θέατρο του Άλσους Γαλατσίου στο Γαλάτσι και μεταδόθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Μετά από τον Ημιτελικό, οι δύο παίκτες που κατάφεραν να περάσουν στην τελευταία φάση ήταν ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης, οι οποίοι ψηφίστηκαν θετικά από το κοινό, ενώ στον Τελικό τέθηκαν ξανά στην κρίση των τηλεθεατών, διεκδικώντας τον μεγάλο τίτλο και το "χρυσό" έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Το κοινό, λοιπόν, ψήφισε και αποφάσισε πως νικητής του φετινού Survivor All Star είναι ο Σάκης Κατσούλης!

Υπενθυμίζεται πως είναι η δεύτερη φορά που κερδίζει ο Σάκης Κατσούλης, αφού το "πήρε" και το 2021.

Η ανακοίνωση ήρθε στο τέλος της βραδιάς από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό, με τους θεατές που βρίσκονταν στον χώρο να ξεσπούν σε θερμά χειροκροτήματα, τη στιγμή που ακούστηκε το όνομα του νικητή. Την ίδια στιγμή, χιλιάδες κομφετί γέμισαν τον χώρο, ενώ ο Σάκης Κατσούλης σήκωσε (ξανά) με τεράστιο ενθουσιασμό το έπαθλο στον αέρα. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αμέσως έτρεξε να τον αγκαλιάσει.

Όπως σημείωσε ο παρουσιαστής, η διαφορά ανάμεσα στους δύο παίκτες ήταν οριακή.

"Δεν έχω λόγια. Αλλά επειδή είμαι αυθόρμητος...Αγαπάτε. Αγαπάτε βαθιά, αγαπάτε ειλικρινά. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πιστέψτε το, όσοι θέλετε να το κάνετε, θα σας αλλάξει τη ζωή" ήταν τα πρώτα λόγια του Σάκη Κατσούλη.

Ο Νίκος Μπάρτζης συνεχάρη τον συμπαίκτη του για τη νίκη του, ενώ δήλωσε ανακουφισμένος μετά το τέλος της βραδιάς.

Ο Γιώργος Λιανός, πάντως, αναφώνησε με μεγάλο ενθουσιασμό πως, για τον ίδιο, είναι νικητές και οι δύο φιναλίστ.

Πηγή: NEWS247

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ