NFL

Τάιλερ Πάρκερ, ο 14χρονος γίγαντας που σηκώνει 190 κιλά και ονειρεύεται το NFL

Τάιλερ Πάρκερ, ο 14χρονος γίγαντας που σηκώνει 190 κιλά και ονειρεύεται το NFL
TWITTER

Ο Τάιλερ Πάρκερ είναι 136 κιλά, έχει ύψος 1,86μ., αλλά συνεχίζει την ανάπτυξή του, αφού είναι μόλις 14 ετών. Ο ανήλικος "Χαλκ" είναι στα μπλοκάκια πολλών κολεγίων, που θα του στρώσουν το δρόμο για μια καριέρα στο NFL.

Η εικόνα του Τάιλερ Πάρκερ να κάνει γυμναστική και να σηκώνει βάρη δύσκολα θυμίζει έναν 14χρονο που προπονείται. Το επιβλητικό παρουσιαστικό των 186 εκατοστών σε ύψος και των 136 κιλών σε βάρος τον οδηγούν σε παρομοιώσεις με τον Χαλκ, τον περίφημο ήρωα των Avengers.

Κι όμως, ο δευτεροετής στο γυμνάσιο του Σάντα Μαργκαρίτα βρίσκεται ακόμα στην ανάπτυξη και δεν αποκλείεται να μεγαλώσει κι άλλο, προς τέρψιν των σκάουτ που παρακολουθούν την εξέλιξή του.

Ο Πάρκερ παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο (αν και τα καλοκαίρια κάνει πάλη) και τον χαρακτηρίζει η ταχύτητα και η ελαστικότητα, παρά τη σωματοδομή του. Γι' αυτόν το λόγο έχει μπει στα ραντάρ πολλών κολεγίων που θα τον ήθελαν στις ομάδες τους, αν και αυτό δεν μπορεί να συμβεί μέχρι το 2025, όταν θα ενηλικιωθεί.

Ο νεαρός αθλητής ανεβάζει στα social media διάφορα πλάνα από τη γυμναστική του και τις επιδόσεις του, όπως όταν σήκωσε 188 κιλά ή όταν έτρεξε τις 40 γιάρδες (περίπου 36 μέτρα) σε 4,9 δευτερόλεπτα.

Αποκάλυψε δε ότι ήδη δέχθηκε την πρώτη πρόταση για το μέλλον του, από το πανεπιστήμιο της Αριζόνα.

Ήδη υπάρχουν συγκρίσεις με τον Άαρον Ντόναλντ, τον αστέρα των Λος Άντζελες Ραμς, ο οποίος είναι πιο αδύνατος παρότι έχει τα διπλάσια χρόνια, με τον Πάρκερ να επιθυμεί κι αυτός σε μερικά χρόνια να φτάσει μέχρι το NFL.

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ