ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Σύλληψη 35χρονου για επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, εξετάζεται η συμμετοχή του και στις συμπλοκές στη Νέα Φιλαδέλφεια

. (  / EUROKINISSI)
. ( / EUROKINISSI) ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Συνελήφθη 35χρονος που καταδικάστηκε για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Μάϊο του 2017. Εξετάζεται η συμμετοχή του και στις συμπλοκές στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στη σύλληψη ενός 35χρονου για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου το 2017 πριν τον τελικό ΠΑΟΚ - ΑΕΚ προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος φέρεται να κλήθηκε ως μάρτυρας από την ανακρίτρια της υπόθεσης των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σημειώνεται, πως η κατάθεσή του φέρεται να αφορούσε άλλο σκέλος της υπόθεσης και όχι την ανθρωποκτονία του 29χρονου Μιχάλη.

Εκεί διαπιστώθηκε πως σε βάρος του 35χρονου εκκρεμούσε από πέρυσι ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για συμμετοχή του τις συμπλοκές μεταξύ οπαδών ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Μάιο του 2017 και, έτσι, συνελήφθη.

Πλέον εξετάζεται τυχόν συμμετοχή του και στα επεισόδια μεταξύ των Κροατών χούλιγκανς και των οπαδών της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Πηγή: NEWS24/7.GR

TAGS ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ