ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Στους 40 οι νεκροί

Τα συντρίμμια στα Τέμπη από τη σύγκρουση των τρένων
Τα συντρίμμια στα Τέμπη από τη σύγκρουση των τρένων INTIME NEWS

Στους 40 ανέρχονται οι νεκροί από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, ενώ μετά τις 18:00 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα προχωρήσει σε διάγγελμα.

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει η ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη. Η σύγκρουση των δύο τρένων έξω από τη Λάρισα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, έχει ως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής 40 νεκρούς, ενώ οι εκτιμήσεις των διασωστών μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο την ανησυχία.

Υπερδιπλάσιοι είναι οι τραυματίες στα νοσοκομεία της περιοχής με τη λίστα των ονομάτων να έχει δοθεί στη δημοσιότητα προκειμένου οι συγγενείς και οι οικείοι να μάθουν για τους δικούς τους.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα προχωρήσει σε διάγγελμα μετά τις 18:00. Νωρίτερα, την παραίτησή του από το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών υπέβαλε ο Κώστας Καραμανλής.

Γιατροί στα νοσοκομεία της Βορείου Ελλάδος καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για να κρατήσουν στη ζωή τους τραυματίες. Την ίδια ώρα, συγγενείς των θυμάτων λαμβάνουν ψυχολογική υποστήριξη ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αναγνώρισης των θυμάτων.

TAGS ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ