ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Στο σημείο μεταβαίνουν Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκης και Καραμανλής

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης EUROKINISSI

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβούν στο σημείο όπου έλαβε χώρα το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη αναμένεται να φτάσουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Νωρίτερα, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: "Ο πρωθυπουργός ήταν στο Μέγαρο Μαξίμου όλο το βράδυ και ενημερωνόταν για τις εξελίξεις γύρω από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα. Ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί σε λίγη ώρα στον τόπο του δυστυχήματος".

Από το τραγικό δυστύχημα, κατά την σύγκρουση τρένων, μέχρι στιγμής, 32 άνθρωποι έxουν ανασυρθεί νεκροί ενώ στους 85 ανέρχονται οι τραυματίες.

Από τους 85 τραυματίες που είχαν μεταφερθεί σε νοσοκομεία, παραμένουν για νοσηλεία οι 53, ενώ οι υπόλοιποι έχουν αποχωρήσει.

Πηγή: News247

TAGS ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ