ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

Συγκινητικό ποστ της συζύγου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη: "Κάθε χρόνος θα με βρίσκει χωρίς τον άνθρωπό μου"

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης με τη σύζυγό του, Δώρα Τσαμπάζη
Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης με τη σύζυγό του, Δώρα Τσαμπάζη INSTAGRAM / @DORATSAMBAZI

Η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπάζη, ευχήθηκε με ανάρτησή της στο Instagram για τη νέα χρονιά υπογραμμίζοντας πως ακόμη και η χειρότερη χρονιά κρύβει και όμορφες στιγμές.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή στις 14 Οκτωβρίου, μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η σύζυγος του Ολυμπιονίκη, Δώρα Τσαμπάζη, με ανάρτησή της στο Instagram ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, μίλησε για την απώλειά της και υπογράμμισε πως ακόμη και η χειρότερη χρονιά θα κρύβει έστω και κάποιες όμορφες στιγμές.

Η ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη:

"Το 2023 μπήκε και θα κάποιος θα έλεγε ότι πρέπει να νιώθω ανακούφιση για αυτή την δύσκολη χρονιά που έφυγε. Όμως τι ανακούφιση μπορώ να νιώσω όταν από εδώ και πέρα, κάθε χρόνος θα με βρίσκει χωρίς τον άνθρωπο μου;

Οπότε η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν κακές και καλές χρονιές, δεν φταίνε τα χρόνια για την δυστυχία μας, καμιά φορά δεν φταίει και κανένας.

Ακόμα και η χειρότερη χρονιά μέσα της σίγουρα θα κρύβει έστω και κάποιες όμορφες στιγμές. Και αυτές πρέπει να κρατάμε και ταυτόχρονα από αυτές να κρατιόμαστε.

Καλή χρονιά με ΥΓΕΙΑ σε όλους".

TAGS ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ