SUPER BOWL 2022

Super Bowl: Το ολόγραμμα του Τούπακ Σακούρ θα εμφανιστεί στο show του ημιχρόνου

Super Bowl: Το ολόγραμμα του Τούπακ Σακούρ θα εμφανιστεί στο show του ημιχρόνου
1994 AP PHOTO/ADAM NADEL

Για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια, το ολόγραμμα του Τούπακ Σακούρ επιστρέφει για το show του Super Bowl, καθώς ο θρύλος της αμερικανικής ραπ θα βρεθεί ανάμεσα στον Dr. Dre και τον Σνουπ Ντογκ.

Δυόμιση δεκαετίες μετά από την εκτέλεσή του στο Λας Βέγκας, δυόμιση δεκαετίες μετά από τον θάνατό του σε ηλικία μόλις 25 ετών, ο Τούπακ Σακούρ, ο θρύλος της αμερικανικής ραπ μουσικής, συνεχίζει να ενθουσιάζει και να συγκινεί. Και τα ξημερώματα της Δευτέρας (14/2), οι fans του σίγουρα θα νιώσουν έναν κόμπο στον λαιμό, καθώς το ολόγραμμά του λέγεται πως θα εμφανιστεί στη σκηνή για το show που θα δοθεί στο ημίχρονο του Super Bowl 2022.

Το ολόγραμμα του Τούπακ θα βρεθεί ανάμεσα στον Dr. Dre και τον Σνουπ Ντογκ, με τις στοιχηματικές εταιρείες να έχουν αποσύρει από τα ειδικά τους στοιχήματα την επιλογή! Ολόγραμμα θεωρείται η τρισδιάστατη προβολή μίας τρισδιάστατης εικόνας ενός αντικειμένου. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα δούμε ολόγραμμα του Τούπακ, καθώς ο Dr. Dre κι ο Σνουπ Ντογκ είχαν κάνει κάτι παρόμοιο το 2012, όπως μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί.

TAGS SUPER BOWL 2022 ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ