SUPER BOWL 2022

Super Bowl: Τι κοινό έχουν η Mary J Blige και η Shakira με τον ΟΦΗ

Mary J. Blige performs during halftime of the NFL Super Bowl 56 football game between the Los Angeles Rams and the Cincinnati Bengals Sunday, Feb. 13, 2022, in Inglewood, Calif. (AP Photo/Lynne Sladky)
Mary J. Blige performs during halftime of the NFL Super Bowl 56 football game between the Los Angeles Rams and the Cincinnati Bengals Sunday, Feb. 13, 2022, in Inglewood, Calif. (AP Photo/Lynne Sladky) AP

Ο οίκος μόδας DUNDAS που είναι χορηγός της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι εκείνος που έντυσε την εκρηκτική Mary J. Blige στο σόου του ημιχρόνου του Super Bowl.

Το σόου του ημιχρόνου στον 56ο τελικό του Super Bowl θα μείνει στην ιστορία αφού τα σχόλια για αυτό ήταν αποθεωτικά.

Εκείνο όμως που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι υπήρχε έντονο άρωμα Ελλάδας σε αυτό. Ο οίκος μόδας DUNDAS, ο οποίος είναι χορηγός της ΠΑΕ ΟΦΗ, είναι εκείνος που έντυσε την εκρηκτική Mary J. Blige στο σόου του ημιχρόνου του Super Bowl.

Ο σχεδιαστής Peter Dundas εμπνεύστηκε το outfit της 51χρονης σταρ από ένα γλυπτό γυναίκας καλυμμένο από καθρέπτες της Νίκι ντε Σαν Φαλ και για αυτό χρησιμοποίησε κι εκείνος κομμάτια από καθρέπτη πάνω σε "snow leopard".

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Peter Dundas ντύνει καλλιτέχνη που εμφανίζεται στο Super Bowl, αφού το 2020 και η Σακίρα είχε επιλέξει μία δημιουργία του.

Συνιδρυτής της DUNDAS είναι ο Ευάγγελος Μπούσης, μικρότερος αδερφός του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούση, μαζί φυσικά με τον σχεδιαστή Peter Dundas.

Οι Peter Dundas και Ευάγγελος Μπούσης είναι το δίδυμο που κρύβεται πίσω από πολλές εμφανίσεις αστέρων της showbiz όπως οι Beyonce, Celine Dion, Ciara, Kim Kardashian, Heidi Klum και πολλών ακόμα.

TAGS SUPER BOWL 2022 ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ