NFL

Super Bowl, ο Καρλαύτης έδωσε αμυντικό ρεσιτάλ στον τελικό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος των Chiefs: Αυτές είναι οι εξαιρετικές επιδόσεις του

Ο Γιώργος Καρλαύτης
Ο Γιώργος Καρλαύτης Ⓒ 2024 STEVE LUCIANO/ ASSOCIATED PRESS

Ο Γιώργος Καρλαύτης ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους της κατάκτησης του πρωταθλήματος για 2η σερί χρονιά από τους Chiefs, δίνοντας ένα αμυντικό ρεσιτάλ. Δείτε τις επιδόσεις του και το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του.

Ο Γιώργος Καρλαύτης και οι Kansas City Chiefs είναι οι back to back πρωταθλητές του NFL μετά την νίκη τους με 25-22 επί των 49ers στο Super Bowl LVIII. Ο defensive end ζει ένα όνειρο με δύο κατακτήσεις πρωταθλημάτων σε δύο χρόνια. Τίποτα όμως δεν ήρθε τυχαία για αυτόν.

Ο Καρλαύτης αποτελεί πολύτιμο μέλος της εξαιρετικής άμυνας Chiefs, όντας καθοριστικός και στον τελικό. Έναν τελικό που το Kansas City δέχθηκε μόλις δύο touchdown, κάτι που πιστώνεται και στον απόφοιτο του κολεγίου του Purdue.

Ο Καρλαύτης ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα από την αρχή, αφού οι Chiefs έκαναν fumble μόλις στην πρώτη επίθεση των 49ers (μετάφραση: Έκλεψαν την μπάλα), αφού ήταν αυτός που βούτηξε στο χορτάρι και την άρπαξε, μέσα σε αποθέωση:

Αυτό όμως ήταν απλώς το ξεκίνημα για τον Έλληνα defensive end, ο οποίος έδωσε ένα αμυντικό ρεσιτάλ σε όλο το παιχνίδι, με τον τελικό του απολογισμό να είναι ο εξής:
5 τάκλιν (όπου διέκοψε επιθέσεις των 49ers ρίχνοντας κάτω αντίπαλό του)
3 hits στον quarterback (όπου έφτασε μέχρι τον σταρ των 49ers και διέκοψε την επίθεση των αντιπάλων του)
Μία κλεμμένη μπάλα (στο πρώτο fumble των Chiefs)
Μισό sack (όπου παραλίγο να κλέψει την μπάλα από τον quarterback των 49rs)

Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του Καρλαύτη:

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ