SUPER BOWL 2023

Super Bowl: Η μάνα που έγινε το viral του μεγάλου τελικού

The jacket of Donna Kelce, mother of Travis and Jason are seen pre-game before the NFL Super Bowl 57 football game, Sunday, Feb. 12, 2023, in Glendale, Ariz. (AP Photo/Steve Luciano)
The jacket of Donna Kelce, mother of Travis and Jason are seen pre-game before the NFL Super Bowl 57 football game, Sunday, Feb. 12, 2023, in Glendale, Ariz. (AP Photo/Steve Luciano) AP

Η Ντόνα Κέλτσε είδε τα δύο της παιδιά να παίζουν το ένα κόντρα στο άλλο κατά τη διάρκεια του Super Bowl και πήγε στο γήπεδο με την κατάλληλη αμφίεση.

Λένε πως είναι υπερβολικά δύσκολο για ένα γονιό να επιλέξει ανάμεσα σε δύο παιδιά του. Τι γίνεται όμως όταν τα παιδιά σου είναι αντίπαλοι στο Super Bowl;

Η Ντόνα Κέλτσε έδωσε την απάντηση μια για πάντα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στον τελικό που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας είχαμε για πρώτη φορά δύο αδέρφια να κοντράρονται.

Ο Τράβις (Chiefs) και ο Τζέισον Κέλτσε (Eagles) τέθηκαν αντιμέτωποι και εξασφάλισαν ότι ο ένας από τους δύο θα φέρει το τρόπαιο στο σπίτι μετά τον τελικό.

Τα βλέμματα όμως έκλεψε η μητέρα τους. Η Ντόνα Κέλτσε εμφανίστηκε στο γήπεδο με ένα τζάκετ το οποίο ήταν χωρισμένο στη μέση και η κάθε μία πλευρά ήταν αφιερωμένη στο ένα της παιδί.

Τα sneakers της Ντόνα Κέλτσε
Τα sneakers της Ντόνα Κέλτσε 2023 AP PHOTO/STEVE LUCIANO)

Δε σταμάτησε όμως εκεί. Όπως βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία ολοκλήρωσε το στιλ της και με τα ανάλογα παπούτσια. Φυσικά γνώρισε την αποθέωση στα social media.

TAGS SUPER BOWL 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ