ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στον τελικό οι ΗΠΑ

Στον τελικό οι ΗΠΑ

Κανένα εμπόδιο δεν συνάντησε η εθνική ομάδα των ΗΠΑ στον ημιτελικό κόντρα στη Σουηδία αφού επιβλήθηκε με 6-1 και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του χόκεϊ επί πάγου.

Καταιγιστικές ήταν οι ΗΠΑ στον ημιτελικό κόντρα στη Σουηδία παίρνοντας τη νίκη στον ημιτελικό με 6-1. Η ομάδα της Αμερικής δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στις σκανδιναβές και είναι ενδεικτικό πως στην πρώτη περίοδο η Σουηδία έκανε μόλις ένα σουτ.

Οι ΗΠΑ μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή και προηγήθηκαν στην πρώτη περίοδο με 3-0. Η Κάρπεντερ άνοιξε το σκορ 6.10 μετά την έναρξη του αγώνα για να έρθει η Μπέλαμι ένα λεπτό μετά να κάνει το 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε και το 3-0 από την Κέσελ.

Η Μονίκ Λαμουρό έκανε το 4-0 πέντε λεπτά μετά την έναρξη της δεύτερης περιόδου, με την Μπόζεκ δέκα λεπτά αργότερα να κάνει το 5-0. Η Σουηδία κατάφερε να μειώσει σε 5-1 με την Μπόργκβιστ επτά λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης. Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε η Ντέκερ λίγο πριν το τέλος του ημιτελικού.

Η ομάδα των ΗΠΑ περιμένει πλέον να μάθει τον αντίπαλό της στον μεγάλο τελικό με τον Καναδά να αντιμετωπίζει την Ελβετία στον άλλο ημιτελικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ