ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ

Στη Αυστρία οι εθνικές χιονοδρομίας

Στη Αυστρία οι εθνικές χιονοδρομίας

Τα μέλη των εθνικών ομάδων των χειμερινών αθλημάτων αναχωρούν για το εξωτερικό για προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Εβδομάδα αναχωρήσεων για τις Εθνικές μας ομάδες της χιονοδρομίας, οι οποίες θα ταξιδέψουν στην Αυστρία, για συνεχίσουν την προετοιμασία – προπόνησή τους στο χιόνι.

Η Εθνική των Αλπικών αθλημάτων, με 9μελή σύνθεση, αναχωρεί αύριο Τετάρτη (15 Οκτωβρίου 2014) για τον παγετώνα Hintertux (Αυστρίας). Είναι η δεύτερη προετοιμασία της ομάδας στο εξωτερικό για τη φετινή περίοδο και θα διαρκέσει δύο συνολικά βδομάδες.

Στην αποστολή μετέχουν 4 αθλητές και 3 αθλήτριες, οι Ιωάννης Αντωνίου, Αναστασία Γκόγκου, Μιχάλης Δέλλιος, Ιωάννης Πρώιος, Σοφία Ράλλη, Μαρία Σαμαρινού και Κωνσταντίνος Συκαράς, ενώ συνοδοί - προπονητές θα είναι οι Ευάγγελος Πρώιος και Βλαδίμηρος Ορφανίδης.

Η αντίστοιχη Εθνική Βορείων αθλημάτων θα πραγματοποιήσει προετοιμασία στο προπονητικό κέντρο Διάθλου του Ramsau και στον παγετώνα του Dachstein επίσης στην Αυστρία, επίσης για δύο βδομάδες.

Η αναχώρηση της αποστολής έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (17 Οκτωβρίου), και η ομάδα αποτελείται από τους 3 αθλητές, τους Απόστολο Αγγέλη, Κλεάνθη Καραμίχα και Δημήτριο Κυριαζή, με συνοδό τον Μπόρισλαβ Πανκόφ.

Τέλος στη Μανκόρα του Περού βρίσκεται για προετοιμασία, ο Αλέξιος Τσώκος. Ο πρωταθλητής της χιονοσανίδας θα προετοιμάζεται σε αγωνιστικές συνθήκες μαζί με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας, μέχρι τις 3 Νοεμβρίου.

TAGS ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ