ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στεφανία Χαραλαμπίδη: "Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα, υποφέρουν άνθρωποι"

Η Στεφανία Χαραλαμπίδη με την εθνική των Ηνωμένων Πολιτειών
Η Στεφανία Χαραλαμπίδη με την εθνική των Ηνωμένων Πολιτειών AP PHOTO/REBECCA BLACKWELL

Η χρυσή Ολυμπιονίκης με την ομάδα πόλο γυναικών των ΗΠΑ, Στεφανία Χαραλαμπίδη, αφιέρωσε το μετάλλιό της στους Έλληνες που δοκιμάζονται εξαιτίας των πυρκαγιών.

Οι ΗΠΑ κατέκτησαν για τρίτη συνεχή φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες το χρυσό μετάλλιο στην υδατοσφαίριση γυναικών. Ανάμεσα τους και η Στεφανία Χαραλαμπίδη, η οποία είναι η πρώτη Ελληνίδα που ενίσχυσε με την παρουσία της τις Ηνωμένες Πολιτείες σε ομαδικό σπορ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μάλιστα, είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό και στο SPORT24.

Η Στεφανία Χαραλαμπίδη με ανάρτησή της στο Instagram θέλησε να αφιερώσει το μετάλλιο στην Ελλάδα, η οποία περνάει δύσκολα εξαιτίας των πυρκαγιών που συνεχίζουν να καίνε πολλές περιοχές της χώρας.

"Είμαι ευγνώμων για αυτό το ταξίδι. Ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή για πολλά χρόνια και επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Σκληρή δουλειά, αφοσίωση και πίστη στον εαυτό σου θα σε φτάσει στον τελικό στόχο σου. Μην ακούτε τις αμφιβολίες των άλλων, γιατί δεν έχει σημασία τι θα πουν.

Ό,τι έχει πραγματικά σημασία είναι η πίστη στον εαυτό σου και το να μην σταματήσεις ποτέ να πιέζεις τον εαυτό σου να πετύχει τα όνειρά σου. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το μετάλλιο στην Ελλάδα. Υπάρχει τόσος πόνος με τις πυρκαγιές, άνθρωποι υποφέρουν. Ελπίζω να δώσω υποστήριξη σε όλους τους Έλληνες και να τους κάνω υπερήφανους" έγραψε στη δημοσίευσή της η Χαραλαμπίδη.

TAGS ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ