ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ

Σοφία Μπεκατώρου: Στο αρχείο η υπόθεση

Η Σοφία Μπεκατώρου
Η Σοφία Μπεκατώρου EUROKINISSI

Την απόφαση να μπει στο αρχείο η υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, λόγω παραγραφής, έλαβε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Ρεπορτάζ NEWS 24/7.

Την απόφαση να μπει στο αρχείο η υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, λόγω παραγραφής, έλαβε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, όπως γράφει το NEWS 24/7. Όπως αναμενόταν η παρέλευση των 24 ετών από την διάπραξη του υπό διερεύνηση αδικήματος, δεν επέτρεψε στις εισαγγελικές αρχές να προχωρήσουν σε περαιτέρω έρευνα σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση της ολυμπιονίκη βάζοντας και επίσημα τέλος στην προκαταρκτική εξέταση.

Ωστόσο φαίνεται πως η έρευνα δεν στάθηκε παντελώς άκαρπη, αφού η Σοφία Μπεκατώρου αναφέρθηκε σε 3 συνολικά περιπτώσεις κακοποίησης που η ίδια γνώριζε εντός της Ιστιοπλοϊκής κοινότητας.

Μία εξ αυτών είναι η 21χρονη σήμερα αθλήτρια, η οποία και προσήλθε ενώπιον του εισαγγελέα Νικ. Στεφανάτου δίνοντας κατάθεση για το όσα της συνέβησαν όταν ήταν 11 χρονών, κατηγορώντας τον τότε προπονητή της για βιασμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άλλες δύο γυναίκες δεν προσήλθαν να καταθέσουν στον εισαγγελέα και έτσι δεν έχουν γίνει περαιτέρω ενέργειες.

Να σημειωθεί πως ο εισαγγελέας διαβίβασε την κατάθεση του πατέρα της 11χρονης τότε αθλήτριας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών καθώς σε αυτή αναφέρεται ότι ο κατηγορούμενος προπονητής διέθετε μεγάλο αριθμό όπλων, μεταξύ αυτών και ενός καλάσνικοφ, σε εξοχική κατοικία της οικογένειας του σε κωμόπολη της Βοιωτίας. Ο εισαγγελέας Θήβας αναμένεται να προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες.

TAGS ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ