ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συμπλήρωσε 11άδα η ΔΟΕ

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή άγγιξε το 1.000.000.000 δολάρια σε χορηγίες μετά τη συμφωνία με την Procter & Gamble

Oι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν μία επιχείρηση που δεν θα… πέσει ποτέ έξω! Παρά την οικονομική κρίση η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή συνεχίζει να αποκτάει χορηγούς.

Οι “αθάνατοι” ανακοίνωσαν τη συμφωνία με την αμερικάνικη εταιρεία Procter & Gamble. Είναι ο 11ος χορηγός της ΔΟΕ και τα προϊόντα της P&G θα φιγουράρουν στα… μπάνια του ολυμπιακού χωριού για τις επόμενες πέντε διοργανώσεις. Το συμβόλαιο εκπνέει το 2020.

Φυσικά οι οικονομικές λεπτομέρειες δεν δημοσιοποιήιθηκαν, αλλά η εταιρεία αναμένεται να καταβάλει περίπου 100.000.000 σε τέσσερα χρόνια. Έτσι η ΔΟΕ άγγιξε το 1.00.000.000 δολάρια σε χορηγίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ