ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ

Σεμέδο: Θύμα ξυλοδαρμού ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού

Σεμέδο: Θύμα ξυλοδαρμού ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού
EUROKINISSI

Ο Ρούμπεν Σεμέδο κατήγγειλε ότι λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής τού επιτέθηκαν τρεις άγνωστοι δράστες με κουκούλες έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα και τον ξυλοκόπησαν με ρόπαλα σε χέρια και σε πόδια.

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο.

Όπως αναφέρει αστυνομικός ρεπόρτερ του NEWS 24/7, Θοδωρής Παναγιωτίδης, ο ίδιος ο Σεμέδο παρουσιάστηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας και κατήγγειλε πως λίγο πριν και ενώ επέστρεφε πεζός στο σπίτι του στην Γλυφάδα, μαζί με έναν φίλο του από νυχτερινή έξοδο, τρεις άγνωστοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες τους επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με ρόπαλα στα χέρια και στα πόδια, ενώ χτύπησαν και τον φίλο του.

Αμέσως μετά την επίθεση, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή ενώ ο ποδοσφαιριστής πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα για να υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων.

Στο Τμήμα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες για τα τραύματά τους, ενώ διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθούν τα κίνητρα της επίθεσης, αλλά και για την ταυτοποίηση των δραστών.

Πηγή: NEWS 24/7

TAGS ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ