ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέινα: "Η Αγγλία δεν μπορεί να υποκρίνεται, από τη Δευτέρα έχουμε προπονήσεις"

Aston Villa's goalkeeper Pepe Reina during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Tottenham Hotspur at Villa Park in Birmingham, England, Sunday, Feb. 16, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Aston Villa's goalkeeper Pepe Reina during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Tottenham Hotspur at Villa Park in Birmingham, England, Sunday, Feb. 16, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA)

Ο Πέπε Ρέινα καυτηρίασε με δηλώσεις του τα αργά αντανακλαστικά της αγγλικής κυβέρνησης στην αντιμετώπιση του κορονοϊού και έκανε λόγο για υποκρισία όσον αφορά στα μέτρα που πάρθηκαν στον αθλητισμό.

Μία ημέρα μετά την τοποθέση του Κάρλο Αντσελότι όπου τόνισε μεταξύ άλλων πως "στην Αγγλία δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση με την εξάπλωση του κορονοϊού" , ήρθε ο Πέπε Ρέινα να ενώσει τη φωνή του με αυτήν του Ιταλού τεχνικού, κάνοντας λόγο για τη σημαντική καθυστέρηση που υπήρχε μέχρι να παρθεί η απόφαση για διακοπή των πρωταθλημάτων στη χώρα μέχρι τις 4 Απριλίου.

"Ήταν τρελό που συνεχίζαμε να παίζουμε. Θα πρέπει να πάρουμε όλοι σοβαρά αυτή την κατάσταση, οι άλλες χώρες όπου έχει εξαπλωθεί περισσότερο ο ιός έχουν πάρει ήδη δραστικά μέτρα και πρέπει να κάνουμε εμείς το ίδιο.

Η Αγγλία δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια και να προσποιείται πως δεν συμβαίνει τίποτα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τερματοφύλακας της Άστον Βίλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της πατρίδας του "Marca", για να προσθέσει:

"Εδώ στην Αγγλία συνέστησαν να είμαστε προσεκτικοί και να μένουμε στο σπίτι. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να προπονούμαι σπίτι, όμως ξεκουραζόμαστε μόνο μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας και από τη Δευτέρα αρχίζουμε προπονήσεις.

Μόνο στις ομάδες που είχαν περιπτώσεις μόλυνσης, επέβαλαν καραντίνα ή απομόνωση. Εμείς θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε κανονικά από την Δευτέρα (16/3).

Η υγεία των ανθρώπων είναι πολύ πιο σημαντική από οποιοδήποτε άθλημα. Υπάρχουν κάποιες προτεραιότητες στη ζωή που θα πρέπει να είναι ξεκάθαρες και το ποδόσφαιρο είναι απλά μία διασκέδαση για τον κόσμο.

Τα πρωταθλήματα θα πρέπει να ξαναρχίσουν όταν όλα θα έχουν τελειώσει και το πιο λογικό πράγμα είναι να αναβάλλουμε την τελική φάση του Euro για την επόμενη χρονιά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ