ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΣΑΚ: "Να ολοκληρωθεί κανονικά το Πρωτάθλημα"

BASKET LEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΣΑΚ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας διαφώνησε με την οριστική διακοπή και πρότεινε ολοκλήρωση της EKO Basket League ακόμη και τον... Ιούλιο.

Την αντίθεσή του με την απόφαση των ομάδων της EKO Basket League στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας (23/3) για οριστική διακοπή του Πρωταθλήματος εξέδρασε ο ΠΣΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών), ζητώντας την ολοκλήρωση της σεζόν, ακόμη κι αν χρειαστεί τα παιχνίδια να γίνουν τον Ιούλιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ακέραιη παραμένει η στάση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, σχετικά με το μέλλον του εφετινού του πρωταθλήματος.

Ο ΠΣΑΚ διαφωνεί με την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Basket League και επιθυμεί να ολοκληρωθεί κανονικά, όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση και είμαστε όλοι ασφαλείς.

Με την υπάρχουσα κατάσταση, αντιλαμβανόμαστε ότι είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν αγώνες διότι προέχει η υγεία, όμως, είμαστε διατεθειμένοι αν χρειαστεί, να παίξουμε ακόμη και τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο.

Αν τα πράγματα συνεχιστούν ως έχουν ή χειροτερέψουν, είμαστε στη διάθεση όλων για νέες συζητήσεις και αποφάσεις.

Όλα τα μέλη είμαστε ενωμένα για το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε. Δεν είμαστε «οικογένεια» μόνον στις επιτυχίες αλλά και στις δύσκολες στιγμές".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ