ΙΠΠΑΣΙΑ

Πρωτιές για τους Έλληνες στην Ευρώπη

Πρωτιές για τους Έλληνες στην Ευρώπη

Μία εβδομάδα πριν από τις μεγάλες ιππικές διοργανώσεις, και οι Έλληνες αθλητές συνεχίζουν να διαπρέπουν στην Ευρώπη.

Μία εβδομάδα πριν από τις μεγάλες ιππικές διοργανώσεις, τα Ευρωπαικά Πρωταθλήματα Παίδων, Εφήβων και Νέων Ιππέων Υπερπήδησης Εμποδίων και Ιππικής Δεξιοτεχνίας αντίστοιχα σε Samorin και Roosendaal και οι Έλληνες αθλητές συνεχίζουν να διαπρέπουν στην Ευρώπη.

Στο άθλημα της υπερπήδησης εμποδίων στο CSI1* του Fontainebleau της Γαλλίας η Άννα Δανάλη συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις και με τον Prelude de la Roque κατέκτησε 2 πρώτες θέσεις σε αγωνίσματα ύψους 1.25μ. Μία 3η θέση πήρε και με τον Con Top σε αγώνισμα ύψους 1.30μ.

Στο διεθνή αγώνα του Valkenswaard στην Ολλανδία σε κατηγορία εφήβων ύψους 1.20μ. η Πρωταθλήτρια Εφήβων 2017, Πάολα Μαρτίνη με τον Cobbydor ήταν στην 2η θέση. Στον ίδιο αγώνα ο Άγγελος Τουλούπης με την Coco Channel ήταν στην 2η θέση σε αγώνισμα ύψους 1.35μ., ενώ σε κατηγορία νέων ίππων ύψους 1.45μ. με τον Be Aperle αναδείχθηκε νικητής.

Πρώτη θέση πήρε και η Πρωταθλήτρια Ενηλίκων 2017, Ιόλη Μυτιληναίου με τον Glen Moray σε κατηγορία νέων ίππων ύψους 1.25μ. στο CSIYH Knokke του Βελγίου.

Στην Ιππική Δεξιοτεχνία, πολύ καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε από την 2η θέση στο αγώνισμα freestyle εφήβων στο διεθνή αγώνα του Diepenbeek στο Βέλγιο στις αρχές του Ιούλη έκανε η Θεοδώρα Λιβανού με τον Winston.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ